AKTUELNO

Treba joj novac!

Po završetku suđenja koje je bilo prošle noći, stiglo je još jedno pismo Velikog šefa, koji je rekao da su se Miljana Kulić, Milan Milošević i Slobodan Radanović odlično potrudili tokom suđenja.

Foto: RTV Pink

Zbog svega toga Veliki šef doneo je odluku da novčano nagradi ove zadrugare, odnosno da Miljana i Sloba dobiju po 600 dinara, a Milan 700 dinara. Nakon podele novca, bilo je potrebno da njih troje odluče ko je najviše remetio suđenje. Svaka osoba koju oni spomenu mora im dati po 100 dinara, a ako se to ne desi, biće kažnjeni.

Meni Dragica dođe 100 dinara, Gordana Džehverović i to je to! Niko više - rekao je Milan.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da su mnogi remetili suđenje, većina će mi dati po 100 dinara, a i trebaju mi pare, pozajmila sam se. Janjuš, Zorana, Luna, Sloba, Mića... Marko, jer nije bio aktivan. Goca, Teodora, Anđelo, Bora, Bane, Milica, Dragica, da vidimo koga još imamo... Đekson, on je pričao sve vreme sa Krunićkom. Ana, ona se smejala. Milan Milošević koji je pričao. Nadežda, Tanja, Viktorija! Ajmo pare - izjavila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Sloba i Luna odmah su svoj deo dali Miljani, a reči ove trudne zadrugarke iznervirale su Lepog Miću, kome je kasnije Miljana govorila da nikome stvarno neće uzeti novac i da se šalila, ali i Marka Janjuševića Janjuša, koji se u dnevnoj sobi pravdao da nema ni dinara.

Ja, kralju, nemam! Kako da ti dam, kada nemam dinara?! Mogu sutra da ti dam! Ne kapiram! Od čega da ti dam 100 dinara?! Čuj da joj dam 100 dinara! Da joj rodim 100 dinara! - ljut je bio Janjuš.

Autor: S. K.

#Milan Milošević

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'