AKTUELNO

Miki i Bora obišli wc u "Hotelu Zadruga".

Prošle noći u "Zadruzi" su organizovana suđenja, u toku prvog došlo je do svađe između Marije Ane Smiljanić i Filipa Đukića, a u celu svoju raspravu umešali su Kristinu Kockar, za koju kruže priče da je sa Đukićem imala intimne odnose u "Hotelu Zadruga".

Foto: RTV Pink

Za vreme prvog suđenja, mišljenje o novom ljubavnom trouglu u kome se našla Kristina Kockar, izneo je Bora Santana, koji je rekao da je sa Mikijem Đuričićem obišao kupatilo u kome su možda Filip i Kija imali odnose.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Bili smo u hotelu i videli smo WC šolju u kakvom je stanju i znamo šta se desilo! WC šolja je izvaljena iz zida. WC šolja je čitava, zid nije, hoću da kažem da možda nije mogao dobro da pusti vodu. Ovo je stvarno istina - rekao je Bora.

Foto: RTV Pink

Ja bih samo rekla da je bilo na lavabou, ne na WC šolji - ubacila se Kristina Kockar i ovim komentarom konačno otkrila nove detalje vremena koje je provela sa Filipom u kupatilu.

Inače, ranije pre sastanka, Miki Đuričić i Bora Santana obišli su wc u "Hotelu Zadruga", kao što su i rekli Kristini Kockar, a tamo su ostali zatečeni prizorom koji su zateli. Sve su preneli ostalim zadrugarima, a ova dešavanja možete pogledati u video-prilozima ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'