AKTUELNO

Nije siguran u svoja osećanja!

Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić započeli su svoju vezu u rijalitiju Farma, koja se nastavila i napolju. Njihov raskid desio se neposredno pre Đukićevog ulaska u Zadrugu a sada mu se i ona pridružila tu. Iako su svi mislili da će njih dvoje naći zajednički jezik, oni se često svađaju što samo može biti pokazatelj da ljubavne varnice još uvek postoje.

Foto: TvPink Printscreen

Filip Đukić danas je otvorio dušu Miljani Kulić i rekao je kako se oseća povodom svega što se dešava kao i odnosu Marije Ane i Baneta Čolaka:

Ako se ona smuva sa njim, ja sečem ku*ac. Ne znam šta hoću... Ma kakva Kija, možda bi mi se i svidela ali kad je Ana tu... Fora je što ja ne znam šta hoću... Ona je totalni debil, kad dozvoljava da joj on radi ono što radi. Ja je izbegavam, kad je ona u sobi ja izađem iz sobe. Nije to problem da li je ja volim ili ne, opet mi se meša, ne znam da li da je oteram u pi*ku materinu ili da je zagrlim. Nedostajala mi je, normalno da jeste. Ja nisam ravnodušan, samo ne mogu da verujem šta ona sebi dopušta. Nervira me što ja ne znam šta hoću - rekao je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MOŽE SA NJOM, NE MOŽE BEZ NJE: Janjuš ne zna ŠTA ŽELI sa Anom! (VIDEO)

Njih dvoje su vodili dug razgovor, a šta su sve jedno drugom otkrili, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'