AKTUELNO

Pokušao da mu objasni!

U toku je podela budžeta Nikole Lakića.

Anđelo srednji budžet, mislim da si fin kulturan, da mi se sviđa tvoj odnos sa Anitom. Ti si dasa na mestu, furaš ovu priču, da li je pruiča ili ljubav videćemno. Ne treba da te zanima da li si pikirao ili nekoga, drugi da mogu isto bi ih pikirale. Lep si momak, možeš sebi da izabereš najbolju i najlepšu. Možda je super što se sve to desilo da Matoroj otvoriš oči - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Samir mali budžet, mislim da nisi u potpunosti takav kakvim se predstavljaš. Mislim da mnoge ljude ne mirišeš ovde, priča sa Milenom mi je čista foliraža po meni - rekao je Lakić.
Mislim da si dvoličan - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše mislim da o tebi svi misle ono što je Mića rekao, opljuvao te žestoko, svašta je rekao. Mi smo svi bili blagi prema tebi, koristoljubiv si jako, u početku si se dodvoravao narodu, drugarstvo sa Aneli mislim da je bilo fejk jer je bila glavna tema. Jako ti je simpatično bilo zbog onih klipova sa njima, ne voliš nikoga, a po najmanje sam sebe. Ne znaš da ceniš ništa. Sad si krenuo i za Majom da trčaraš. Gledaš samo svoje dupe, kad ljudi upadnu u crveno ti ih samo gaziš - rekao je Lakić.
Kada mi kaže osoba poput Nikole Lakića, onda znam da sam na pravom puta. Krenuo si da se svađaš sa Milenom bio si donji, pa sa Ivanom i Jelenom si opet donji i onda diraš mene koji sam jedno nevinašce. Ne upadaš u metu, podela ti je debakl, celo tvoje učešće je pakao. Ja sam od Maje bežao, ja sam itekako lojalan - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Vanja mali budžet, imam neke ljude koji su mi prioritet, a možda bih ti dao srednji. Iako te Žana podstiče da ustaneš i pričaš komentareo nekim ljudima, a ti opet ćutiš i mislim da ćeš do kraja - rekao je Lakić.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.