AKTUELNO

Prelepo im je!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Anđelu Rankoviću koji je dao završnu reč nakon nominacija cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da sam čuo da se Anita mnogo promenila. Mislim da je "Elitovizija" doprinela da dodatno prebaci da to nas intresuje. Očekivao sam mnogo više, ja sam čestitao svakome ko je pobedio, a meni ni njoj nije čestitalo mnogo njih. Naravno da sam ponosan i srećan ako se nađem na prvom mestu kada su neke lepe stvari. Što se tiče našeg odnosa i naše veze, mi smo u vezi jako kratko, ne obećavamo jedno drugome kule i gradove, ne govorimo o vanvremenskoj ljubavi, smatram da je bilo dovoljno da se dopadnemo jedno drugome. Znači da mi itekako odgovara, ja sam taj miran i staložen momak koji lagano želi da ide svojim putem i tokom. Koliko će naša veza trajati, da li će opstati, komentara će uvek biti. S obzirom da nas dvoje puštamo da sve ide svojim tokom, smatram da niko ne treba da ubacuje mišljenje da se ne volimo, jer je normalno da se ne volimo jer smo sedam dana u vezi. Smatram da je najbolje kada su dve osobe srećne, kada upotpunjuju jedno drugo i kada napreduju... - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni deluje da ti najviše imponuje kada joj kažu da je srećna i da cveta, da li misliš da je to tvoja zasluga - pitala je Ivana.
Pa sigurno da jeste. Jako je kratak period da ona iskoreni neke svoje mane, možda neke neće. Naravno da mi je drago, izabrao sam da budem sa njom u odnosu - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala svima i na lepim i na ružnim komentarima, od 98 odsto kuće nije doprlo do mene - rekla je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.