AKTUELNO

Iskreni do koske!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Cvijanović.

Meni ništa nije normalno između njih troje, tebe, Jovane i Anite. Nisu mi jasne neke stvari, ti odnosi. U prošloj sezoni Jovana i Anita, pa brak, pa prevara na dan venčanja, pa onda ulazi Anđelo...Anita i ja imamo okej odnos, ono što mogu da ti kažem jeste da nije sve u lepoti i da ona ume da bude prolazna. Ne sviđa mi se to "ja, pa ja". Možeš da se opečeš na tu vatru, pričam ti iz iskustva. Ne sviđa mi se to što sam čula par puta od tebe što pričaš o pobedi, prvom mestu i tako dalje. Anđelo je kulturan i vaspitan, ne sviđa mi se što se mešaš između Jovane i Anite. Ne dopada mi se kada se njih dve svađaju, a da se on meša, tada nisu bili u vezi. Ostavljam Anitu, šaljem Anđela - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Samir Ramović dobio je reč.

Nisam promenio neko mišljenje od poslednjih nominacija. Ja sa njima imam neki minimalan kontakt, ali korektan. Zvale su me i na svadbu napolju, ja sam se baš radovao tome. Smatram da je Anđelo okej momak, kulturan, vaspitan, elokventan, ali mi jedino muti čitavu sliku taj postupak što su on i Matora bili drugari. Ja to svom drugu ne bih uradio, zaobišao bih u širokom luku. Ostavljam Anđela, šaljem Anđela - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je reč dala Vanji Živić.

Anita je devojka bez blama i srama, lažna žena, lažna devojka, lažan prijatelj, pokvarena, zla i perfidna. Kažu namazana, ja bih pre rekla bezobrazna. Sve najgore o ovoj devojci, a što se tiče Anđela, on je Jovanin spasioc. Šaljem Anitu, ostavljam Anđela - rekla je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Rajačić je dobio reč.

Ja sam prvog dana komentarisao Anitu na osnovu odnosa sa Matorom, a sada ću da komentarišem odnos sa mnom, tj. taj neki zadrugarski. Prošli put sam joj dao epitet "loš čovek, loš lik", a pre neki dan je od mene dobila epitet "bolji čovek, bolji lik". Mnogo sam ovde lošijih ljudi upoznao ovde. Što se tiče Anđela, stojim pri tome što sam rekao da je vrlo kulturan i fin momak, ja imam drugara sličnog njemu. Ja jako cenim ljude kao što je on u ovom prostoru sa tom mirnom energijom. Ostavljam njega, šaljem Anitu - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.