AKTUELNO

Između devojke i prijateljice!

U toku je nastavk emisije "Gledanje snimaka", a nakon naredng odgledanog klipa u kome Kačavenda ogovara Mionu i Ša, voditeljka Ivana Šopić reč je dala akterima.

Ovo mi je užasno i odvratno. Ako me poštuješ, ne treba da priča ovo. Ove vređalice ne mogu da skapiram -rekao je Ša.
Ovo nije ništa strašno, barem ne kao ono pre. Na osnovu ovih situacija, ni o jednoj ženi koja je u vezi ovde nema lepo mišljenje, spušta ih. Ne sviđa mi se što govori ovo za da devojke koje su preko 35 godina -rekla je Miona.
Ovako je bilo. On je izašao na scenu i pevao, ja sam rekla da je za njega najbolje da je sam ili da ima neku ozbiljnu devojku, kao što je Vanja, a ne sama Vanja -rekla je Milena.
Ja sam to celo veče gledala gde je on i bila sam uz njega. Nakon toga smo nas dvoje pričali i rekli da pojedemo još jedan sladoled, on je uzeo da igra, pa sam ga ispoštovala -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

On je to veče bio potpuno razluđen, sad ste se pomirili pa menja priču. Ja njega poznajem dobro. Suština priče je da Ša nije pokazao da mu nije toliko stalo, ne bi ga je**la kao konja. U tom kontekstu je Milena rekla da mu treba neko zreliji -rekao je Marko.
Ja se nisam odvojila, samo sam se sklonila malo zbog roditelja. nisam htela da on trči za mnom, da nije, ja bih mu sama prišla -rekla je Miona.
Prišla mu je u 5 ujutru jer je Ša, ša, muzička zvezda -rekla je Miona.
Smetalo mi je što je pričala toliko dugo sa nekim ljudima, a za osamdeset posto ljudi, ja jesam ovde zveda -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B