AKTUELNO

Haos na sve strane!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video klip na kom su imali priliku da vide svađu Danke Grujić i Bojane Pavlović zbog Munjeza.

Bojana je dobila reč.

Ispričaj nam Bojana šta znaš o Munji i Danki - rekla je Ivana.
Danka je neko ko je gledao Elitu i videla je da imam neki zaštitnički momenat. Ne mogu da kažem da me je pikirala, pa me je zvala da mi ispriča nešto na doku, a pričala mi je nešto od spolja...Rekla mi je kako Munja nju hoće na silu da poljubi i da želi na silu sa njom neki odnos. Ja sam je pitala: "Kako možeš da navlačiš njegov duks, a nećeš ništa". Ako te neko na nešto sili i ne želiš, a onda vidim da se grle i ljube na garnituri - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sada što je rekla da sam je pikirala, sram je bilo - rekla je Danka.
Nabila mi je na nos nešto što nije, a jako je ozbiljno. Nije mi bilo prijatno kada je to došlo do mene, da ja nekoga teram na nešto i da je prisilno. Meni se sviđa jer sve što je rekla, pričala je da se nismo ljubili, pa je izašlo da smo se ljubili. Ispostavilo se da je istina sve što sam rekao, nisam ništa slagao. Rekla je na kraju stvarno kako je bilo: "Nije me prisiljavao, hteo je da ide prebrzo za taj poljubac". Nije bilo ništa više, da sam hteo, možda bi i bilo, jer je bezobrazna - rekao je Munjez.
Ona je pričala po kući da ti nju na silu želiš u odnos - ubacila se Bojana.
Ona je itekako imala simpatije prema meni duži vremenski period, gde sam video da sebe mogu samo da dovedem dublje u problem. Ja sam prekinuo odnos, ne direktno, ali sam se samo distancirao - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da verujem šta slušam i šta oni pričaju. Prvo da kažem Bojani za ono što je rekla da sam je pikirala, sram te bilo! To što sam ja njoj pričala, nema veze s ovim ovde. Pričala sam kako mi je teško, jer sam u njoj videla nekoga ko će da me sasluša. Ja nisam znala kako se i šta osećam, nisam negirala da mi je prijalo. Nisam htela nešto to odmah, ispadalo je da on mene forsira...Pričali smo u garderoberu o nečemu, kada je bilo priče da me je poljubio, a nije - rekla je Danka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.