AKTUELNO

Postavila se prema njoj kao majka.

Sloba Radanović i Luna Đogani su u toku jučerašnjeg dana usled žestoke svađe prekinuli svoju vezu koja je kroz četiri meseca odolevala mnogim problemima, ali se čini da je ovoga puta definitivno ovome došao kraj.

Foto: RTV Pink

Gordana Džehverović je videvši da njih dvoje nakon rasprave nisu progovorili ni reč, pokušala da ih pomiri, da smekša njeno srce i savetovala je kao najbliži član porodice.

Nemoj to da mu radiš, nije mu lako. On je ovde u najtežem položaju, ja ti kao roditelj savetujem. Budi sada sa njim. Borite se kako znate i umete, posavetujte se kako znate i umete, ali nemoj mnogo da uzimaš ka srcu, kada izađete napolje, to ćete rešiti. Još gora ćeš i ti da ispadneš ako ga sada ostaviš, to bi ti i mama posavetovala... Nije mu lako. Na njemu je pritisak i sa tvoje strane i sa njegove strane. Ovo nije normalno, ovo stvarno nije normalno - pričala je Goca Luni.

Foto: Printscreen Youtube

Mene ne zanima njegov i njen odnos, mene zanima naš odnos. On meni ne može da se unosi u facu i da se breca, a da njoj ne sme priđe - bila je tvrdoglava Luna.

Radanović je čuo njihovu priču pa se uključio misleći da će joj pokazati da greši. Međutim, situacija se otrgla kontroli i njih dvoje su ušli u žustru svađu koju je Gordana želela da izgladi.

Foto: Printscreen Youtube

Zato što mi ti značiš. Mene boli ku*ac za nju, a ti se iznerviraš zbog nje. Ti si za stolom meni rekla "sere mi se od tebe", nisi rekla sere mi se od nje nego sere mi se od tebe što sam ja prišao da porazgovaram sa njom - rekao joj je Sloba, a onda je Gordana smirivala situaciju.

Pročitajte još: DOHVATILI SE U HOTELU: Kija i Filip imali žestoku akciju ISPOD POKRIVAČA! (VIDEO)

Kako je sve izledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'