AKTUELNO

Podelila sa prijateljima svoju tugu.

Posle jučerašnje žučne svađe između Slobe Radanovića i njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar, Luna Đogani je zažalila zato što je ušla u vezu sa pevačem zbog toga što se ona osetila uvređenom jer se on izvikao na nju.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je zapala u teško psihičko stanje zbog raskida sa svojim dečkom, pa se poverila svojoj najboljoj drugarici u rijalitiju Jovani Tomić Matoroj da ono što je doživela od pevača nikada neće zaboraviti.

Bože kakav sam život imala napolju šta mi je sve ovo trebalo. Stresiram se, jedem se u sebi, da bi se on meni uneo u facu. Posle onog kako mi se uneo u facu, uopšte neću da razmiljam o njemu, trenutno razmišljam o sebi, kako je meni i kako se osećam i šta sam ostavila napolju zbog ovoga. Zabole me kako se on oseća. Svaki dan razmišljam kako se on oseća, a ne kako se ja osećam - pričala je Luna plačljivim glasom Matoroj i Mići.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je Lepi Mića bio svedok njihove svađe i prišao Luni da pruži podršku, ona je imala potrebu da sa njim podeli svoja osećanja nakon raskida sa Radanovićem.

Pročitajte još: BILO JE TESNO: Pevačica U SUZAMA KAD JE ČULA KO JE NAPUSTIO ZADRUGU! (VIDEO)

Uz blogerku u ovom teškom trenutku su bili Matora i Lepi Mića, a kako je sve izgledalo možete poslušati u video-snimcima ispod teksta.

Pink.rs.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'