AKTUELNO

Milan preneo situaciju do detalja.

Čini se da je Kristina Kockar, još uvek zakonita supruga Slobe Radanovića uspela u onome što je naumila svojim ulaskom u rijaliti "Zadrugu", a to je da ga razdvoji od Lune Đogani sa kojom je pevač uplovio u ljubavnu vezu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedini predstavnik novinarske profesije u Beloj kući je Milan Milošević koji je sa Ognjenom Amidžićem podelio svoje mišljenje i prozreo Kijine postupke s obzirom na to da je bio svedok njihovih mnogobrojnih svađa.

Foto: RTV Pink

Kija je klikraš, razmišlja, sklapa kockice. Sad uporno udara na njega, ubija ga u pojam, ti si ljubomoran na svaki pomen na mene i Andriju...on je ovde postao labilniji nego inače, mozak mu je na sve strane. Njemu mama sada da kaže pomiri se sa Kijom on bi to uradio. On bi razmišljao to je najbolje što roditelji žele, ne znam šta je napolju - pričao je Milan.

Foto: Printscreen Youtube

Iako Milan tvrdi da je Radanović iskreno zaljubljen u blogerku i da je ono što je izgradio sa njom mnogo jače nego što je imao sa suprugom, on misli da je celokupna situacija na njega vrlo negativno utiče.

Pročitajte još: ISMEVAJU JE: Ovako Macu komentarišu njene KOMŠIJE IZ TUZLE (FOTO)

Kako je Milan prokomentarisao ostale parove koji su uplovili u vezu u Beloj kući možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'