AKTUELNO

Juče je na groblju u rodnom Prijepolju sahranjen brat učesnika ''Elite'' Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević.

Mihailo je sebi oduzeo život u 27. godini, kako je Pink.rs saznao, vešanjem, a porodica Janjušević neutešna je zbog bolnog gubitka.

Foto: Pink.rs

Prijepolje je juče bilo zavijeno u crno, a tuga na licima sugrađana se mogla videti čitavoga dana. Svi su u šoku i dalje, a porodica i dalje ne dolazi sebi nakon svega što se dogodilo. Braća Marko i Boris su juče nakon sahrane sedili kraj groba svog brata dok su mnogi prijatelji pokušavali da ih uteše.

Foto: Pink.rs

Meštani Prijepolja za Janjuševiće su imali samo reči hvale. Svi su pričali kako su oni jedna vredna i poštena porodica, uvek raspoložena za razgovor i pomoć drugima. Jedna od sugrađaniki Janjuševića nam je ispričala malo više o njima:

Ovo je velika tragedija, ne znam kako će se porodica oporaviti. Vi ne možete da verujete koliko su oni dobri ljudi, pre svega vredni i radni. Desanka je primer prave porodične žene. Borisa i Marka su svi voleli jer su bili košarkaši koji su vredno trenirali, a Janjuša su zavoleli i u Zadruzi, oni su svi šaljivdžije bili od detinjsta. Mihaila baš i nisam poznavala, ali sećam se da je često išao za braćom, ipak je on bio najmlađi. Tuga, ne znam šta da vam kažem , nek im Bog da snage da preguraju sve ovo! Ovakvu tugu Prijepolje ne pamti - rekla je sugrađanka Janjuševića sa suzama u očima.

Foto: Pink.rs

Pred nje, radnici u obližnjoj radnji su nam takođe prokomentarisali Janjuševiće:

Dragi ljudi, ovo je toliko tužno, jadni ti ljudi. Janjuševići su toliko dobri i prijatelji i komšije, ne znam kako će ovo preživeti.. Mnogo mi ih je žao, išli smo da izjavimo saučešće roditeljima i braći... Toliko su vredni i pošteni, svakome su pomogli.. Tuga

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs