AKTUELNO

Uverite se sami!

U novoj emisiji "Pitam za druga" na kanalu "Red", voditeljka Anastasija Buđić ugostila je bivšu zadrugarku i pevačicu Ivanu Šašić.

Ivana je ovom prilikom komentarisala aktuelna dešavanja u "Eliti", te se dotakla i Aneli Ahmić i Teodore Delić, na čiji račun nije štedela reči.

Niko od nas nije savršen, ali smatram da, bila sam u rijalitiju, postoje stvari gde nama ženama koje smo majke neke stvari nisu dozvoljene. Možeš da budeš svakakav u svoja četiri zida i da radiš šta hoćeš, ja polazim od sebe, nisam savršena žena, imam dovoljno godina da imam i svoju prošlost. To je njena ulaznica tamo, trebala je do sada da izgradi sebe, ne bi više trebalo da se piše o njenom bivšem mužu, nemam neko mišljenje o njoj. - rekla je Ivana.

Foto: RED TV Printscreen

Šta joj zameraš? - pitala je voditeljka.
Je l' si došla da se zaljubiš tu ili?! Isrpičala si svoj život, čemu ljubav tu...Ja ne znam da li neko ulazi u rijaliti da nalazi ljubav. - rekla je Ivana
Ti si bila neko ko je bio izložen iznošenju prljavog veša, kako je sve to prošlo, šta se s tim dešava - pitala je voditeljka.

Foto: RED TV Printscreen

Trebalo je ime, ne kažem za sebe da sam zvezda, ali sam bila ime koje je nekome ulaznica tamo. Naravno da je bio šok...Sve ono što sam ja rekla je bilo da ću dokazima dokazati istinu što se na kraju i desilo - rekla je Ivana.

Pogledajte u videu ispod.

Autor: N.S.