AKTUELNO

Ja se toga ne stidim, taj krst ću nositi, snosim posledice za svoje postupke - rekla je Luna.

Luna Đogani i Kristina Kockar su u toku jučerašnjeg dana imale žestoku svađu gde ju je Luna nazvala sponzorušom, materijalistom. Iako su njih dve do sada imale vrlo korektan odnos, ovo je kap koja je prelila pa su jedna drugoj rekla šta zaista misle.

Novinar Portala Pink.rs Darko Tanasijević im je postavio pitanje da prokomentarišu šta jedna o drugoj misle nakon sinoćne svađe.

Mislim sve najgore o tome što su oni meni uradili. Pod time mislim sve najgore o njoj kako je postupila u tom trenutku i što je bila sa oženjenim čovekom, sa mojim mužem u rijalitiju. Da sam ja ovde došla, a njih dvoje su već bili zajedno, a ja to nisam znala. Što se tiče nje kao osobe. Ona je za mene kao klinka, razmažena,  Ja sam u njenim godinama bila zrelija. Smatram da ne kaže uvek ono što misli... sigurna sam da bi volela da ja nisam ovde, štaviše da ja ne postojim - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam ljubomorna nisam, ne mogu da kažem da mi je svejedno, ali vremenom sam shvatila šta se tu dešava, sada mi je lakše. Sve što sam rekla stojim iza toga. Da je sponzoruša, nisam se lepo izrazila, mislim da je materijalista. Da sam ljubavnica i balavica, to je istina, ja to ne krijem... Ja se toga ne stidim, taj krst ću nositi, snosim posledice za svoje postupke - odgovorila je Luna.

O svemu ovome detaljnije pogledajte u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

D.B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'