AKTUELNO

Subota veče, odmah nakon muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", rezervisano je za emisiju "Nominacije".

S obzirom na to da je ovonedeljni vođa Marko Đedović za svoje potrčke postavio Miljanu Kulić i Nenada Macanovića Bebicu, došao je trenutak kada će njih dvoje saznati šta cimeri zapravo misle o njima.

S tim u vezi, voditeljka Ivana Šopić na samom početku reč je dala Aneli Ahmić.

Dobra sam i sa Bebicom, ali i sa Miljanom. Svima nama je potreban jedan Bebica, to sam jednom prilijkom rekla. Mislim da svaka žena želi da se njen momam prema njoj ophodi, kao što se on pronaša prema ženama. On me je vređao zbog moje priče sa Asminom, ali sam prešla prekotoga. Miljana je bila prva koja me je branila, dok su me drugi vređali. Ostavljam Miljanu - kazala je Aneli.

Odmah posle Aneli, reč je dobio Lazar Čolić Zola, koji je istakao da svakoj ženi u životu treba muškarac poput Macanovića.

Biću brutalno iskren i neću loše pričati o njima. Želim sa svima da budem u super odnosima jer sam imao jako čudan san. Kao da mi je došla neka proročica i poručila mi da neće da me vidi kako se preznojavam i da treba da budem onaj stari Zola. Zabranila mi je i da se svađam sa ljudima u kući. Bebica je mnogo spretan, vredan i posvećen. Možda i previše posvećen u ljubavnim odnosima, pa se neke devojke opuste i misle da ih ne mogu izgubiti. Slađa je bila u pravu kada je rekla da svakoj ženi treba jedan Bebica. Odnos nam je okej. Video sam da ne likuje kada su se dešavali neki moji problemi i bilo mu je krivo zbog nekih scena sa Miljanom. Želim mu sve najbolje -rekao je Zola i dodao:
Miljana je neko ko ima tu neku vrlinu koju sam naveo kod Darka, a to je da može toliko da voli da je spremna sve da uradi. Ubila bi čoveka za mene i ja nisam nikada osetio takvu ljubav. Darežljiva je, nema sebičluk u sebi i spremna je sve da uradi za prijatelja. Posvećena je porodici, mnogo je dala za njih, pogotovo za svoje dete. To treba poštovati, kamo sreće da sam ja nekada tako postupio. Moram da kažem i da je liniju stvarno dovela do savršenstva. Imamo sada dobar odnos i ne nedostaje mi u tom ljubavnom odnosu...Mislio sam još malo da je pohvalim. Inteligentna je ali nekada zna biti priglupa. Miljanu ostavljam svakako - rekao je Zola.

Sadašnja Macanovićeva devojka, Teodora Delić, naredna je dobila reč kako bi iznela svoju nominaciju, a ona je tom prilikom istakla da je Miljana glavni "dželat" njene ljubavi sa Nenadom.

Ispred mene sedi ljubav mog života. Šalim se, ne. Šalu na stranu, njega sam zavolela i jako se vezala za njega. Nisu bitne njegove vrline i mane, jer sam ga zavolela takvog kakav jeste - rekla je Teodora.
Šta te je osvojilo? - upitala je voditeljka.
Pažnja, definitivno. Što se tiče Miljane, u prvi mah mislim da je zla, pa onda promenim stav. Nje mi je stvarno žao, ali je zanimljiva. Smatram da u nekim situacijama meni namerno puni glavu. Ne zanemram joj više ni to, jer je na meni šta ću ja uraditi po tom pitanju. Verujem u Nenadovu i moju vezu, ona može da se trudi da ga vrati, ali ja ništa loše o njoj ne mislim, samo da se zna. Nemam nikakav pik na nju, nebitna mi je. Šaljem Miljanu - kazala je Teodora.

Anita Stanojlović istakla je da je odlučna da pređe Miljani preko svih uvreda, te je tako iznela i svoju nominaciju, dok je Anđelo Ranković posavetovao i Miljanu i Bebicu, ali je na konto drugog poznanstva, ipak nju sačuvao.

Bebica i ja od prvog dana kada sam se rastala od Matore provodimo vreme zajedno. Nekad mi kaže da grešim, a nekad me podržava. Jako mi znači jer je uz mene. Mnogi mi zameraju jer pričam sa Miljanom, mene to ne zanima. Ne zanima me šta se desilo. Prošlost je iza nas. Moram da sačuvam Bebicu, ali protiv nje nemam ništa - rekla je Anita.
Anita je jako specifična. Uvek mi sve priča, a nikada do sada je nisam pohvalio. Ja sam gledao da je i opravdam, kad se sa Matorom sve ono desilo. Bilo mi je krivo i zbog nje, aki i Matore - istakao je Bebica.
Njeni bliski ljudi su verovali da me ona voli, a nije tako, što se i pokažalo. Bila sam za dlaku spremna da joj oprostim, a to bi onda za mene bio najveći udarac - rekla je Matora.

Marko Janjušević Janjuš detaljno je izanalizirao Bebicin odnos sa Delićevom, ali je pre toga očitao Miljani lekciju.

Moram da pohvalim Miljanin i moj odnos u poslednje vreme, jer me ne dira i ne komentariše me negrativno. Ona je shgvatila da je ne provociram zbog Zole, nemam negativne emocije prema njoj. Pružila mi je ruku i da dala obećanje da me neće vređati koje mene povređuju. Ona je majka, iz njenih usta tako nešto ne treba da izađe. Nema potrebe za tim, Miljana. Stvari koje je trebalo da pokažeš, nisi pokazala. Ranije si volela da se šališ na svoj račun, prighvatiš kritiku, nasmeješ se, a sada tome ni traga, ni glasa. Ne želim da se vređamo, izbegavam to. Mislim da treba isti da se ponašaš i ti. Umeš da podbodeš Bebicu i Zolu i to ne bi bilo loše da je s smerom. Ne treba ti ono bacanje stvari, jer to nikom nije zanimljivo - kazao je Janjuš.
U pravu si. Volela bih da se probudim jednog jutra i da sve loše bude iza mene - kazala je Miljana.
Drago mi je da si ukapirala neke stvari i da neke nećeš više raditi. Ja se družim sa Zolom. Činjenica je da se oni ne gotive preterano. Bez obzira na to, ja bih da kažem šta mislim. Svako može da pomisli da nisi normalan, jer na metar od tebe neko češlja tvoju devojku. Ovo ne možeš da pravdaš time da se neko druži, kakvi crni drugari?! Nema ovde prijatelja, a i ko još veruje u takva prijateljstva?! Daješ povod ljudima da misle da si lud. Šaljem Bebicu - istakao je Janjuš.

Milena Kačavenda naredna je iznela svoju nominaciju.

Bebice. Ne znam gde ti je ta crna magija o kojoj pričaš. Spao si na Boga na groba i ti. Ljubavni život ti je totalni fijasko. Sviđa mi se kako muškr trpiš Teodorin teror. Što više kuvaš, tvoja partnerka je sve mršavija. Bojim se samo da nije neka depresija u pitanju. Miljana i ja smo imale rat na početku rijalitija. Odnnos smo dovele u normalnu, u odličnom smo odnosu. Jako je inteligentna, razmišlja svojom glavom, ali nekad je emocije savladaju. Izgledaš lepše nego ikad, zaista. Miljana, ostavljam tebe, naravno - kazala je Milena.
Ti si jedna pametna i dobra žena. Drago mi je jer sam tr upoznala i jer ne ličiš na onu tvoju drugaricu bivšu. Drugačija si od Ane, meni se to dopada. Nisam mislila na početku da si dobra i govoriš istinu, ali sam promenila mišljenje - kazala je Miljana.
Tolerišeš ono što ne smeš, degradira te! Uvek je ona nedorečena, uvek ona ne zna kako da se izrazi i sve je pogrešno protumačeno. Ona je izjavila na komentar da joj se Anđelo dopada:''ko bi bio sa mnom posle Bebice?!'' - rekla je Milena.

Dok su neki mišljenja da Bebica nikako ne treba da se pomiri sa Miljanom, Žana Omnia, s druge strane, misli totalno suprotno, što je i iznela tokom sinoćnjih "Nominacija".

Bebice, domišljat si, namazan, inteligentan, jako pametan. Mislim da imaš dosta strpljenja. Zaslužuješ partnerku kakvu priželjkuješ, a da li će biti tako, od tebe samo zavisi. Znam koga priželjkuješ i mislim da se igraš sa Teodorom. Jedini cilj ti je da vratiš Miljanu. Ne mislim da ti je trebalo to da igraš sa Miljaninim osećanjima onda kad si joj vređao sve. Nikada nisam imala konflikt s Miljanom Kulić. Već tri godine je znam i nikada nismo zaratile, što je dokaz da je sve moguće. Ona i ja se nikada nismo izvređale. Sasvim je ok da imamo sukob mišljenja. Mislim da imaš realne komentare za sve učesnike. Miljana je jedna od pametnijih ljudi, čula sam da je sa Zolom zakopala ratne sekire. Jedino je potrebno da se izdigneš iz svega ovoga i paziš na sebe. Volim što ne daš na sebe i što si sada ti ta koju osvajaju, a ne ta koja osvaja. Ostavljam Miljanu - istakla je Žana.

Miljana se žestoko posvađala sa Bojanom Pavlović, ističući da Bojanu boli što, kako ona kaže, ona voli Mensura Ajdarpašića.

Nemam nameru da kupujem mir s Miljanom. Ekstremno je ljubomorna i posesivna. Sujetna je u odnosu sa Zolom, ali i sa Bebicom. Mnogi ovde neće reći to da kad je neko s njom u dobrim odnosima i pokaže skrenost u odnosu, ona to ne ceni. Ceni ljude koji je ne je*u ni 5%. Ona ceni Mensura, koji je ovde ne vidi - kazala je Bojana.
Volim Mensura, to tebe boli! On sad samo ćuti i povlači se pred vama. Bojana, ti si se meni zgadila jer nisi priznala emocije prema Anđeli. Očima ne mogu da vas gledam - istakla je Miljana.
Miljana je promenila mišljenje o meni jer sam podržala Nenada i Teodoru. Nenade, ti jesi lojalan, ali mi se ne dopada način na koji brani partnerku. Ja vidim da je iskreno zaljubljen u Teodoru, ali nije realno da bude uvek neko ko na prvu prelazi preko nekih stvari.Ostavljam Bebicu - dodala je Bojana.

Uroš Stanić još jednom je u "Eliti" pokazao koliko je razmažen. Naime, on je doživeo napad histerije samo jer nije uspeo da pozdravi svoju podršku, pa je demonstrativno krenuo da se pakuje.

Boža Džons tokom svoje nominacije uputio je niz uvreda na Macanovićev račun.

Miksi, ostani takva kakva jesi. Što se tile Bebice, klasična jajaro, smeće ljudsko! Ti si jedan pušsč ku*ca. Ti si kalibar čoveka koji kad mu daš 200 evra, on se izgubi, ne želi da vrati pare. Ostavljam Miljanu - istakao je Boža.

Anita i Anđelo danima unazad retko kada se razdvajaju, te je tako ona njega ugledala samog na garnituri i odmah zauzela mesto pored njega, pa je pokušavala da pokrene bilo kakvu konverzaciju. Ona mu se čak i otvorila i ispričala kakav odnos ima sa ocem svog deteta.

Na samom kraju nominacija, nakon obraćanja nominovanih učesnika, voditeljka Ivana Šopić saopštila je da niko nije nominovan za izbacivanje, jer ga ni ove nedelje neće biti.

Autor: N. Ž.