AKTUELNO

Slomila se u komade!

Voditelj i predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, nastavio je razgovor sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da vidiš da joj nije žao i da se sladi - rekao ej Darko.
Da, da, vidim. Vrlo često pogledam i soetim, osetim je. ovo što pokazuje i priča je ona. Niti je postojala ljubav pre sedam dana, postojala je želja da se vratimo u odnos da je operem i to bi verovatno kratko trajalo. Prvom prilikom kad bi neko ušao ona bi potrčala. Mislim da je jako zla osoba, čovek koji radi takve stvari ne voli ni sebe i ne poštuje - rekla je Matora.
Koliko ti smeta kada Anđelo zauzme zaštitnički stav kad vređaš Anitu? - pitao je Darko
Mislim da u ovim trenucima to suvišno jer je on neko ko je njen izbor i shvatam to jako lično. Danas sam mu objašnjavala nešto što je bilo samo pre sedam dana. Ne prija mi, ja njegov odnos ili druženje sa Anitom neću kometnarisati i izbegavaću ih. Pritom mi je danas rekao: "Zamisli kad bi mi sve naše partnere sa kojima smo raskinuli tukli", ja nikad Anitu nisam i ne bih i ona to zna, to što ja skačem i vrištim je drugo.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi misle da ti je najveća boljka i kompleks što Anđelo izgleda kao Apolon - rekao je Darko.
Ne, ja sam Anitu vraćala na neke stvari koje je pričala za moje male nožice kad je pričala da joj nedostaju, pa ljubi stomačić. Anđelo je prelep i prezgodan, dečko mi apsolutno ne smeta, nego mi je to njeno smetalo, ja gledam mene i Anitu. Naravno da mi je ponižavajuće da mi ljubi stomak, niko mi to nije radio. To majka detetu ne radi i sad odjednom je to njen savršen muškarac i to zamišlja, a do pre sedam dana sam bila ja. Je l' joj se sviđa salo i dlakave nogetine ili trbušnjaci, ludilo. Ne da bih njega iskarikirala nego nju da bih pitala. Ona je pričala sa mojim stomakom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.