AKTUELNO

Otkrili svoj stav!

Ove srede muški deo učesnika ''Elite'' nabrajaju pozitivne strane učesnica, kako bi stviorili savršen mozaik žene po njihovoj meri. Prvi je reč dobio Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mileninu staloženost bih izabrao. Što se tiče rađe, uzeo bih Anitin izgled od glave do pete. Harizmatičnost i energiju Miljane i Marije Malivuk - kazao je Anđelo.
Da li bi menjao nešto u Anitinom fizičkom izgledu? - upitao je Darko.
Ne, ništa. Ona mi odgovora u potpunosti kada je u pitanju fizički izgled. Dopada mi se Slađina nasmejanost. Maja ima dobru energiju i lepo izgleda - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je osoba koja voli do koske. Ja nisam u životu upiznao osobu koja je spremna da me voli, kao što je ona to uradila i volela me. Nikada nisam doživeo to da neko toliko brine o meni. Za svaku devojku ću iskreno reći. Što se nje dalje tiče, ima dosta stvari, ali je ovo osnovno. Vanja je razumna devojka, to mi se jako dopada. Devojku ne poznajem najbolje, ali je tako. Nikada nisam video bolju zadnjicu, nego od Stefani. Nikad ne lažem. To Pikaso tako lepo ne bi mogao da nacrta. Kod Sare mi se samo Marbelja dopada. Ona me motiviše na biznis. Njena volja za uspehom je sve. Danka je prelepa devojka, dopadaju mi se njeni maniri. Voleo bih da sutra majka moje dece priča o našoj deci, kao što ona govori o svojoj. Voleo bih da moja žena sutra ima grudi kao Jovana C. Kod Lejdi Di mi se dopada kako mašta. Voleo bih da se moja žena šminka kao Helena. Što se tiče Milene, ja ne znam šta pre da uzmem od nje. Njena mu*a su najjača. Pored takve žene bih mogao da idem protiv bilo koga. Majin stil mi je najbolji. Teodora kao šećer na kraju. Ona najolje izgleda ovde - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.