AKTUELNO

Imao šta da im poruči!

Miona Jovanović i Nenad Aleksićem Ša nedavno su ozvaničili vezu, a sinoć su imali prvu ozbiljniju raspravu u kojoj je poznati reper doživeo pomračenje i optužio je da je psihopata koja histeriše i pravi scene bez razloga, nakon čega smo kontkatirali njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka Panteru koji je za Pink.rs otkrio kakve je scene i sam prolazio dok je bio u vezi sa njom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ovaj lik nije normalan, ja kad bih ušao on bi preskočio ogradu. I sa mnom je bila čudna, ali sam joj objasnio na početku kakav je stil mog života, ili ti paše ili ne. Sve je funkcionisalo, nismo se svađai ni blizu kao oni. Smešni su, sramote se. Da sam mislio ozbiljno sa njom ne bih je pustio da ide u Elitu, video sam njen način razmišljanja i stavove i to mi nije pasalo - rekao je Krofak.

Pitali smo ga na šta je konkretno Miona ljubomorisla u njihovom odnosu i da li mu je zbog nepoverenja proveravala telefon.

Ljubomorisala je oko ženskih osoba sa kojima sam morao imati kontakt zbog posla. Telefon mi nije uzimala, to sam joj odmah na početku rekao da ne može - izjavio je Stanislav.

Foto: E-STOCK/TIKTAK/PINK.RS/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: M. M.