AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija "Nominacije" u kojoj učesnici Elita biraju ko će, između Lazara Čolića Zole i Lejdi Di, ove nedelje biti na korak da napusti Belu kuću.

Nikola Lakić je sledeći dobio reč, a za njim Mića,

Foto: TV Pink Printscreen

Zola ti apsolutno opravdavaš ono zbog čega si ovde. tvoj odnos sa Miljanom mi se ne dopada, kriminalan je i osuđujem vas oboje. Lejdi hvala ti što postojiš, ti si moj veliki drugar kao i Sloba. Obožavam sa tobom da razgovaram na sve teme, obožavam te i ostavljam tebe -rekao je Lakić.
O Zoli sam već sve rekao, odabirom partnera biraš svoj život i svakome se dešavaju stvari itekako očekivano. Nije mi jasno kako se uvek nađete zajedno ovde. Prema meni si uvek fer i korektan ali mi se neke stvari koje radiš ne sviđaju. što se tiče Lejdi Di, pokazao sam prema njoj jedan vid prijateljstva. Ja sam nju uvek smirivao ali ona to nije znala da ceni. Itekako je kvarana i bezobrazna. To govori o tebi ali ti možda oprostim nekada. Tebe šaljem, a ostavljam Zolu -rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Lejdi Di, meni se njeno ponašanje ne dopada u rijalitiju. Dok sam ja bila u suzama, nabacivala si se Dariju. Smatram da pored Matore nisi sela slučajno i da si znala sadržaj poruke. Smatram da Lakiću nisi pravi prijatelj jer si mi ga u jednom razgovoru dobro nafilovala. Prošli put sam nahvalila Zolu jer sam mislila da ste se opametili. Tu ljubavi nema. Šaljem Lejdi Di -rekla je Sneža.
Lejdi, ti si meni neko najdraži ovde, verujem da ćemo i napolju biti dobre. Sa Zolom posle svega nisam dobra i ne bih ga komentarisala

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je srdačan i prema meni stvarno dobronameran. Prepoznao je jednu moju iskrenu emociju prema jednoj ženi i podržao me. Kod Lejdi mi se nije svidelo jer je napala Milenu braneći mene. Ostavljam Zolu -rekao je Samir.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B