AKTUELNO

Nedeljama unazad javnost je brujala o prisnom odnosu u "Eliti" repera Nenada Aleksića Ša i pevačice Mione Jovanović, a nakon dugo flerta i skrivanja, oni su se juče ujutru poljubili i u emisiji "Gledanje snimaka" ozvaničili svoj odnos.

Naime, Miona i Ša ozvaničili su svoju vezu, a sinoć je Ša tokom emisije "Pitanja novinara" izneo "prljav veš" iz braka sa Vanjom Ignjatović, koja se nakon toga odmah na svom tiktok nalogu oglasila i iznela šokantne dokaze, što možete pročitati u nastavku.

Foto: Ustupljene fotografije / Privatna arhiva

Kako je Ša i dalje u zakonitom braku, s druge strane, Mionu je Stanislav Pantera Krofak, momak koji ju je ispratio u karantin pred ulazak u "Elitu", ostavio.

Foto: PINK.RS; E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Stanislavom, koji je za Pink.rs poželeo Mioni sreću u novom odnosu.

Video sam sve, sve sam video. Nema šta, ja sam to završio, krenuo sam dalje. Pre toga sam već znao šta će biti, što pre sam raskrstio i rešio. Ja joj želim svu sreću, nemam ništa loše reći o njoj, dok je bila sa mnom bilo je sve super, sve pet. Uopšte nemam nikakvih problema s tim, drago mi je zbog nje - rekao nam je Stanislav, a na pitanje da li je došlo do susreta sa Vanjom Ignjatović, i dalje zakonitom suprugom Nenada Aleksića Ša, rekao je:

- Ne bih o tim temama, slobodan sam, nastavio sam dalje i to je to - zaključio je Stanislav za Pink.rs.

Foto: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE/PRIVATNA ARHIVA, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, JELENA SIMONOVIĆ

Autor: N. Žugić