AKTUELNO

Povele ozbiljan razgovor.

Kako su zadrugari dobili zadatak od Drveta mudrosti da u skladu sa tim ko je anđeo, a ko đavo priredi određeno iznenađenje za učesnika drugog tabora.  Marija Ana Smiljanić, bivša devojka Filipa Đukića, koja je u ovoj igri anđeo je odlučila da svoj poklon uruči Zorani Stefanov.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto znam ko se kome sviđa, ko je kome zapao za oko, ja ću učiniti jedno dobro delo, pa ću Zorani pokloniti Filipove gaće - rekla je ona i prišla da joj uruči bokserice, a onda ju je njen odgovor zaprepastio kada je rekla da ih već ima.
Nisam znala da ste imali seks, to je dobro delo. Filip mi je dozvolio - rekla je Marija Ana smeškajući se.

Foto: TvPink Printscreen

Istripovala si se, ja moram sa tobom kasnije da popričam. Kapiram, sitne provokacije - povisila je ton Zorana.
To je dobro delo zato što se tebi Filip sviđa to se vidi napolju. Ljudi će pre to gotiviti napolju ako si iskrena, a ne to tvoje foliranje. Realno, normalno svaki put ga prihvataš u pijanom stanju. Svaki put u pijanom stanju on sa tobom, znači ti si zaljubljena u njega - odbrusila joj je Filipova bivša devojka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PROKLETSTVO MAJKE I ĆERKE: Gordana ne želi da Teodora prođe kroz isti PAKAO kao što je ona! (VIDEO)

Iako je Zorana negirala sve ono što je Marija Ana rekla, zamolila ju je da porazgovaraju kako bi rešile nesuglasice, a kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'