AKTUELNO

Mama Goca nije mogla da obuzda svoj bes.

Nakon što je Anđelo Ranković dobio telefonski poziv sa svojom porodicom, nastao je pravi haos u Beloj kući. Naime, Gordana i Teodora Džehverović su insistirale da saznaju šta je njegova majka poručila i šta je poručila za potencijalnu snajku.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što su saznale, nije im se nimalo dopalo. Kako je Anđelova majka savetovala svog sina da brine o sebi, i poručila mu da nije otišao u "48 satu svadbu, već u rijaliti da se zabavi", mama Goca je pobesnela, pa se od njene vike orila cela kuća.

Sad će ona da vidi Gocu, ja ga titrala ovde 7 dana. Nije joj bilo dosta jedan poziv, drugi poziv, treći poziv, i sad će da me j*be. E neće da me j*ebe, evo joj ga ku**c, sad će da vidi kad se mešam ja. Ajde bre, beži bre, preko svega sam prešla. Ne mogu da trpim, to poniženje - vikala je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Nije moja ćerka došla ovde da se uda i da izađe odavde kao udata žena, niti je njen sin ovde za udaju, kad izađu napolje, videćemo šta će i kako će, a onda porazgovarala sa Jelenom Krunić i poverila joj se:

Foto: Printscreen Youtube

Bila sam fina sa njim ovih 8 dana, prihvatila ga kao svoje dete, teši ga, diži ga, pada u depresiju, šta to meni treba. Volite se pa kad izađete napolje, videćemo. Daj da se podrže dok su ovde. Ona uporno ruši tu vezu, posesivna majka njega jedinca - pričala je Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Filipu se ZALEDIO POGLED kada je UGLEDAO Mariju Anu, A ONA GA NONŠALANTNO IGNORISALA! (VIDEO)

O svemu detaljnije možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'