AKTUELNO

U toku sastanka koji se ticao vođstva Nene Petrović, došlo je do žestoke svađe.

Iako se pre nekoliko dana spekulisalo o krađi novca koji je prijavila vođa Nena Petrović, još uvek nije dokazano ko je to uradio. Nakon što je na red došao Filip Đukić, koji je morao da prokomentariše njen trud i rad u prethodnoj nedelji, on je imao nešto da doda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja pričam o 1.900 dinara, a nisam ponudio ništa jer kako se ponašate tako vam se i vraća! Ja sam siguran da taj novac nije nestao i da ste to vas dve izmislile, sram vas bilo! - rekao je Filip.

Nakon što je čula ovu konstataciju, ukućanka je žestoko napala Filipa zbog ove izjave koja ju je i te kako povredila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemate dokaz da smo mi to uradile, neću nikome da se pravdam, jer ne znam šta vam ja mogu? Zašto niste potegli to pitanje i ranije, nego kad je ta nedelja prošla, ne razumem? Niste bili zabrinuti! - pitala je Saška.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je podvodljiv kako ti je jasno, nebitan je, ćuti balavcu! Znaš šta ti znaš? Da pi*kiš i lavabo i da slinaviš, tvoje nevaspitanje - dodala je Nena.

Iako je Lepi Mića imao reč, on je objasnio da je i njemu bilo čudno kako to da lopov još uvek nije pronađen, pa je i on posumnjao da se to uopšte i desilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bilo šta da se priča, vi treba da saslušate. Nije mi jasno, da taj ko je ukrao pare kaže da je 3.600, a ne 1.900. I Žiža laže da je ukradeno više, to je poenta cela - dodao je Lepi Mića.

U nastavku, ovi takmičari imali su verbalni obračun oko ove situacije, a Nena je bez dozvole Velikog šefa objavila da je sastanak završen. Šta se tačno dogodilo i šta je zaključak ove priče pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Filip Đukić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nena Petrović

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'