AKTUELNO

Ne štedi!

Voditelj Milan Milošević na večerašnjem "Pretresu nedelje" porazgovarao je sa Teodorom Delić i Nenadom Macanovićem Bebicom o njihovom odnosu.

Ja smatram da to nije istina, jer kada bi bila ista priča, mora da bude isto ponašanje devojke, a ja se ne ponašam tako. Ne idem sa drugim muškarcima kao što je i ona išla - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne razmišlja šta će da kaže. Ja uopšte ne sumnjam u njene emocije, evo malo pre je došla i plakala mi. Imamo bezvezne svađe, svađamo se oko gluposti - rekao je Bebica.
Je l' planirate zajednički život - pitao je Milan.
Pričali smo o tome. Zamislila se ona, zamislio se ja. Ja sam je pitao: "O čemu razmišljaš", ona mi kaže: "Kako bi izgledao naš zajednički život" - rekao je Bebica.
Pričali smo da možemo da zamislimo jedno i drugo i u spoljnom svetu zajedno...Trudio se za mene, obletao oko mene, posle nekog vremena se pojavila emocija - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam stvarno malo kretenski nastrojen, najviše zbog averzije prema njemu, ali nakon svega toga, sve me je prošlo, kada vidim njih dvoje ovako nasmejane (smeh) - rekao je Zola.
Ne znam šta je smešno, on bi trebao tebi da se smeje - rekla je Teodora.
Miljana je non stop gledala u Bebicu večeras - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki put kao kromanjon da skočiš, meni si smešan - rekla je Teodora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.