AKTUELNO

Haos!

U toku emisije Pretres nedelje sukobile su se Miljana Kulić, Maja Marinković i Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da Staniju ne može ni Jadransko more oprati, nisam tebe Majo spomenula - rekla je Aneli.
Rekla sam da mislim da me Janjuš voli, ali da se zaljubio u Aneli. On svoju agresiju u ovom psihičko nestabilnom stanju, te hormone zbog nemanja se*sa iskaljava na drugim ljudima. Sa budalama, igračkama se treba igrati - rekla je Maja.
Aneli mene pita kad ću da joj vratim dve tunjevine, a ja sam i zaboravla da mi je dala - rekla je Miljana.
Ne, nisam rekla. Obećala je da će mi kupiti tunu, nema šta joj nisam dala, a ona meni spominje. Svaki dan od ljudi uzima, a meni nikad nije ništa dala - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše ju je zabolelo jer sam rekla Maji da je kraljica rijalitija. Ja sam čak bila na nejnoj strani dok nisam čula argumente, kad su je svi napadali - rekla je Miljana.
Maja vodi rat sa Janjušem preko Miljane - rekao je Zola.
Mišljenje sam o njoj promenila jer vidim u pojedinim situacijama šta radi. Alibabu sam nazvala najvećim psihopatom i najvećim lažovom na početku. Itekako je Aneli gledala dok je Janjuš Maju grlio i provodio sa njom vreme. Folirantkinja ispriča Janjušu da sam joj vređao brata, a nisam ja nego Predsednik i ona je sve to svalila na mene. Kao funjara ide kod Janjuša i plasira mu priču da je napadam, jadna ona. Je l' što sam rekla da je Maja carica? Janjuš dolazi bez da me pita bilo šta i napušava me ku*cem. A njegov drug gleda i dobro što ne klekne da mu poljubi noge i mene je to izrevoltiralo. Nisam joj rekla ništa osim da ima funajsrsko i ku*vinjsko ponašanje kad mi je rekla da ide kod Janjuša i Zole. Janjuš brani nekoga sa kim je dva i po meseca blizak, a neko ko mene voli na svaki mogući način stoji i ćuti - rekla je Miljana.
Majo zašto si se umešala, da li ti je bio cilj da ih rastaviš? - pitao je voditelj

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi bio cilj, ali mi je bilo jako zanimljivo da ja dokažem jer on mene možda vše ne voli, ali sujeta i ego, mislio je da ga nikad neću preboleti i nikad se neću zaljubiti. Ispitivao me je šta je bilo letos, da li ga volim i imam dečka. On je dve godine bio u senci Filipa Cara - rekla je Maja.
Nije prevario ženu jer nije imao sa kim, komentator je nikakav - rekla je Miljana.
On ako se zaljubio u Aneli, on ne treba, stavrno je folirant. Ja ne mogu ničiji odnos da rasturim ako je dovoljno jak. Ja skidam maske. Ako se volimo koja Maja Marinković može da nas poremeti. Ako kupuješ mir, a ne znam na koji način sam ga dve godine ugrozila jer mi nije interesna sfera, a on je narušavao moj odnos, e sad je došlo moje vreme. Ima emociju prema Aneli a ne može da ima se*sualni odnos što je njemu to potrebno vrlo - rekla je Maja.
Nećemno na Tv-u, mi imamo decu - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.