AKTUELNO

Haos!

U toku emisije Pretres nedelje učesnici Elite pričali su o situaciji između Anite Stanojlović i Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka kaže šta hoće - rekla je Anita.
Kad ona sad meni potvrđuje da sam rekao da ne volim Miljanu - rekao je Zola.
Rekao si da ti je najdraža, ali je ne voliš - rekla je Anita.
Govorim Matoroj da mi je mnogo drago što je borac i ima dobre ljude. Krenuli smo u priču i u jednom momentu sam je pitao, gledala je njeno ponašanje sa mnom, Markom i kažem joj da nisam video razliku u njenom ponašanju prema meni, tebi i Marku, a ona mi kaže da joj toliko verovala i nije je toliko volela na taj dan, počela je da je voli i verovala je da je nikad neće izdati - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Na taj dan. Onda ja nisam toliko luda - rekla je Anita.
Nije je toliko volela kao sad što ju je zavolela. Rekao sam Matoroj da mi nikad ne možemo biti prijatelji ali rijaliti drugari da jer je nenormalno što smo oboje bili sa njom. Meni Matora govori da misli da ja MIljanu volim kao čoveka, a koliko se ja kidam i ne spavam - rekao je Zola.
Kao što kažem da ovo nije ljubav, kažem mu da je to kao kad sam ja plakala za Sanjom jer ti je krivo ispadneš loš, hoćeš stalno da ispraviš nešto, težite ka tome to ej bolest, za mene nije ljubav. Ja smatram da za mene Zola kalkuliše i lakše mu je da sve to iznese na takav način ili igra rijaliti - rekla je Matora.
Nema kome nisam pisao da mi se Miljana gadi, jesam to pisao - rekao je Zola.
I ti si prelazio preko nekih stvari - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je prvi počeo sa Nevenom posle sedam dana - rekla je Miljana.
Ti sa se*si karom - rekao je Zola.
Ja sam Anitu prihvatila znajući da je ludača, opsesivna. Jesi me ti Anita volela u tim trenucima više nego ja tebe. Što se mene tiče neću da se vraćam tad

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.