AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević po povratku sa kratkih reklama započeo je sa "Pretresom nedelje", te je tom prilikom podigao Jovanu Tomić Matoru i sa njom porazgovarao.

Matora, kakva je sad situacija - pitao je Milan.
Bolja od sinoć...Anita, kao da sam znala da će se desiti i imati te faze, sada ide faza ljutnje i faza besa. Ona je meni ostavila čokoladice koje mi je Nenad dao. Došla sam da uzmem neki vitamin, videla sam čokoladicu i onda sam joj samo dala čokoladicu. Napravila je odmah posle toga frku lažnu. Čas sam besna, čas plaćem što mi je to uradila. Sto puta je pogledam, žalila se i rekao mi je Bebica da je kukala, da je bole jajnici. Ja sam joj rekla: "Marko ti je rekao sinoć da imaš da jedeš, nemoj da se praviš da nemaš da jedeš", ona zna da ja to kažem što ja nju još uvek volim i onda iskoristi u svađi kao da ja njoj dajem povod. Velika je razlika kada ti meni ostaviš i daš mi neki znak, možda to tebi daje nadu kada pitam, jeste, priznajem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da si svadbu napravila isključivo zbog toga što je i Sanja napravila - rekao je Milan.
Mi kada smo imali tu jednu svađu... - počela je Matora, ali je Anita prekinula:
Njena reakcija nije bila ovakva, ona je ovde plakala i udarala, tako da - rekla je Anita.
Ja sam ti rekla da ti je Marko rekao, nemoj da se praviš da ti niko ništa ne daje. Mene nervira ta njena kvarnoća i sada dolazimo u situaciju da sam ja Anitu prevarila, nisam je volela, a ja to sve radim jer osećam, a ne bi trebalo...Ona hoće da joj ja kažem: "Ku**o, dr**o, je**m ti mamu". Verovatno će mi biti teško do kraja, znam šta me čeka od nje, znam da udara kontru. Kad je bila besna, dva puta mi je rekla to za Sanju. Ni sa jednom devojkom nisam imala odnos kao što sam imala sa njom. Da, želim razvod - rekla je Matora.
Rekla si da niko više sem tvog deteta neće nositi prezime "Tomić". Šta misliš, kako se tvoji roditelji osećaju - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa. Moji roditelji su staromodni, pa je tata pitao sve, ne znam ni ja šta. Mama je spustila tenziju, meni je tata rekao: "Molim te da ne shvatiš tako olako i da ulaziš u brak". Štedeću se koliko god mogu - rekla je Matora.
Ona je sinoć izjavila da neće potpisati razvod braka, što je Mateu isprovociralo, koja se oglasila i rekla da je ona htela svakako da se razvede s tobom po izlasku iz rijalitija. Došle su do toga da bude paralelna veza ili da završi sa njom - rekao je Milan.
Nek mi pop**i ku**c, je**u joj mater ako je ikada budem videla. Ne želi da se pomiri sa mnom, koliko god je volela, ne želim - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam je zamolila da mi da razvod, da mi tu agoniju ne produžava. Ako može makar iz poštovanja prema mojim roditeljima, pošto su oni bili fer prema njoj, da potpiše taj razvod. Ja joj ništa ne verujem - rekla je Matora.
Ne zanima me da li mi veruješ - rekla je Anita.
Ili ovo sada radi namerno, u smislu da udara kontru ili se stvarno tako oseća - rekla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.