AKTUELNO

Šok!

Upravo je počeo ''Izbor potrčka.'' Voditelj Milan Milošević dao je reč Šan-u, kako bi prokomentarisao tugu Nikole Lakića zbog toga što je Vesna Ćuruvija za vođu postavila Marka Đedovića, ane njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesna je postavila Marka Đedovića za vođu, ali ovde je neko koga je to mnogo razočarao, a to je Nikola Lakić. Šan je rekao da će raskrinkati Nikolu Lakića - rekao je voditelj.
Vesna je meni rekla da ju je Nikola jako povredio, da ga zato neće postaviti za vođu. Dok smo bili u izolaciji, stalno je slao preko vođe vesni supice i kolačiće - kazao je Šan.
Ovde svi pričaju o Lakiću da je namazan i premazan. Ja ne mislim ništa loše o njemu, ali ako Šan već nema dorro mišljenje o njemu, a nekom se poveri, neka već kaže to pred svima nama - dodao je Zola.
Postoji prljav veš o Lakiću, ali to neću izneti, dok mi se skroz ne zameri - kazao je Šan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi to moglo da ugrozi njegov brak? - upitao je voditelj.
Ne, ali za ovo ne želi da se sazna. Ljigav je, običan izdajnik - kazao je Šan.
Je l' ti rekla da ćeš biti vođa? - upitao je voditelj.
Rekla mi je da ću biti. Ja sam neko ko je ovde bio uz nju, sa mnom se ona družila. Ne znam ko je ta žena - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Vesna rekla da namerno neće postaviti pojedince za vođe, kako bi videla pravo lice osoba s kojima se družila. Mislim da je sad videla sve - istkao je Nikola L.
Ona je jedan običan fanatik rijalitija. Imala je izgrađeno mišljenje o svima, a nije ga iskazivala. Da je to govorila, ne bi je niko voleo - dodao je Lakić.
Vesna je jedan slabić, koji se dodvoravao Đedoviću. Pokazala je da nema svoj stav - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.