AKTUELNO

Ne štedi ih!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Marka Đedovića. On je naredni budžet dao Teodori Balzak.

Teodora, srednji budžet. Nisi ni ti normalna kao i Bukilić. Vi ste meni hit, ali ovo nije realno. Slušaj me, kreni ti da živiš i da uživaš. Meni si top, zanimljiva imaš izvale, draga si mi jako - rekao je Marko.
Hvala ti na svemu danas, uvek si bio realan i cenim te jako - dodala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Žakice, ti ćeš naje*ati kao Rešićka. Ono što ne smeju meni da kažu, reći će tebi, ali izguraćeš - rekao je Marko, pa se obratio Terzi i Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za tebe, a taj odnos ti nije dobar, vi jedno drugom kažete ogavne stvari, pa se ljubite kao da se ništa nije desilo. To je jako ružno, a ti si dobar momak, ali si u tim odnosima jako pogubljen, a evo i mali za Milicu jer ja uvek branim druge, njega pogotovo. Ti napraviš haos, ti vređaš i napadaš.- rekoa je Marko Milici i Terzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana večiti kontarš, i siguran sam da govoriš stvari koje ne misliš. Ja rauzmem da ti nekad namerno kontriraš. Meni je ono za Mensura presmešno - rekao je Marko.
On je mene provocirao, a ja imam svoju percepciju, ja ću te demantovati. Trebalo je da kažeš da Zola namerno provocira Miljanu i da je pikirao Delićku. - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: N.B.