AKTUELNO

Šok!

Ovonedeljni vođa Marko Đedović nastavio je svoju podelu budžeta. On je Lazaru Čoliću Zoli udelio srednji budžet, a potom i obrazložio zbog čega je doneo takvu odluku.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, srednji budžet. Miljana i ti ste meni interesantni kada se družite, ne morate da budete u vezi. Ja rijaliti ne gledama kao mnogi učesnici ovde, jer ja čak izafektiram u trenutku, pa se posle toga i ne sećam šta mi je ko rekao u datom trenutku. Tvoje komentarisanje svih tema mi je jako zanimljivo. Kad preterate u svađama mi se ne dopada, ni tvoje, kako ni njegove reči - rekao je Đedović.
Hvala - dodao je Zola.
Što se tiče Bebice, Bože me dragi sačuvaj. Ušao je prvi put bio u odelu koje je Marija Kulić kupila. Mislili smo da je preduzetnik, da je Milja ušla samo da bi lakše prodala njegove stanove. kad ono, priča skroz drugačija. Nas dvojica smo u super odnosu, ne zameram mu ništa. Bebice, ti si se ponašao kao komepletno nenormalna osoba. Toliko ludilo mozga nikada video nisam, da se ne lažemo. Bojim se da ne zagaziš u isti odnos kao sa Miljanom, kad je reč tvoja veza da Teodorom. Prema meni si dobar čovek. Srednji budžet - rekao je Đedović.
Mali budžet ide Slobi analitičaru. Od analiza stanja, do dešavanja u rijalitiju. Ja sam se šokirao kad sam ti postavio neko pitanje, koje je vezano za logično razmišljanje, a ti si rekao:''To je moje mišljenje''. To ne može da bude odgovor, Slobo. To ljudi na nižem intelektualnom nivou mogu sebi da dozvole, ali ne i ti. Ja sam jednom prilikom spomenuo beton ligu, prilikom čega sam rekao da si pripadnik ''beton'' lige, gde si ti pokušao da mi dokažeš kako te to ne zanima, a otišao si posle da sa Mićom analiziraš ono što sam ti rekao - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne zanima to što si ti meni rekao - kazao je Sloba.
Kako može da te ne zanima, a analiziraš sve što sam ja rekao? Slobo, tebi svakako bolje stoji rijaliti komentarisanje od političke analitike - kazao je Đedović.
To ti misliš. Ja sam gostivao u mnogim političkim emisijama. Mene ne dotiče to što si ti meni rekao - kazao je Sloba.
Sloba nema hrabrosti da odgovori Đedoviću. Ne znam zbog čega je ovo ovako - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.