AKTUELNO

Razvezao jezik!

Posle odgledanog priloga o odnosu Nenada Macanovića Bebice, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Zolu koji je progovorio o odnosu sa Miljanom.

U kakvom ste sada odnosu - pitao je Darko.
Ne znam u kakvom smo odnosu, ićiće kako ide. Ne može ona bez mene da funkcioniše. Nikada gori početak rijalitija nisam imao, ja još uvek ne mogu sebi da dođem od svega. Nikad gore i onda se u svemu tome dešava takav preokret. Kupujem ja mir, realno. Ne bih ja imao tu želju i volju - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' je voliš - pitao je Darko.
Pa to ti pričam. Imao sam komunikaciju sa Matorom koja kaže da to nije ljubav. Slažem se, to nije ljubav, neke situacije nisu ljubav, ali ima situacija za koje može da se kaže da je ljubav. Stalo mi je do toga da bude kako treba. Ima nešto jače od mene što mi ne da da okrenem situaciju, da ona za pet dana bude kod kuće. Ne bih rekao da ništa očekujete - rekao je Zola.
Kako komentarišeš to što je Teodora Delić rekla za Bebicu da je on jedan od najdražih ljudi - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo tamo više gasirali. Ja mislim da je to devojka koja na keca kaže ša misli, pa posle...Ona ako njega poznaje dva meseca, bolja je sa Slađom Bošković koju poznaje duže. Ne branim je, ali...Ja sam Matoroj dao do znanja da ne možemo biti prijatelji, jer sam ja sa tom devojkom bio u vezi mesec dana. Ja Anitu ne želim da komentarišem zbog svojih nekih razloga, ne zbog Matore, nego što mislim da sma ja ispao smrad prema Aniti - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.