AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon odgledanog priloga o odnosu Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole, kao i Nenada Macanovića Bebice, Miljana je stigla kod voditelja Darka Tanasijevića u Šiša bar.

Koliko ti je lakše ako si bila iskrena u petak na pitanjima novinara, nakon što si priznala da ti se vratila emocija prema Zoli - pitao je Darko.
Rekao je da je ima emociju prema meni, da je hteo da pobegne od toga. U odličnom smeru ide, upoznajemo se - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas vam je pet godina od kako ste ušli u vezu - rekao je Darko.
Da. Jao Darko svašta je tu bilo, od ljubavi do horora. Nisam ljubomorna Darko (smeh) - rekla je Miljana.
Kada Zola priča o tebi i sebi, on kaže: "Dogovorili smo se da ne provociramo ovog ili onog" - rekao je Darko.
To je meni zasmetalo kada mi je rekao: "Odoh spavati", trebao je da kaže da odemo da spavamo...Posle svega on meni kaže da ima deset puta veću podršku od mene. Pa dođe mi da se obesim ako je to tako. Ja ovde živim život...Prvog avgusta je otišao, drugog septembra se suočavam sa njim, vređa mi porodicu, psuje i pljuje, onda uđe u odnos. Pitala sam se da li je moguće da se ovo dešava?! Dve godine smo bili u odnosu, imaš dva deteta, ne znaš ko je Miljana Kulić, upoznao si je. Ja sam mu rekla zbog koga se vraćam u rijaliti, da želim da se zaljubim u njega i povrh svega da ga volim. Kada je bio idealan na naš odnos, prisećam se svih trenutaka, idemo i vodimo Željka, onda idemo u Čair. Najviše me je pogodilo kada je nacrtao Nenada, pogubim se, to me najviše boli. Pričam mu da radi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti misliš da je odnos Teodore i Bebice sadržajan ili površan - pitao je Darko.
Znaš koliko je Teodori stalo do Bebice?! Kao meni u ljubavnom smislu do Požgaja. Sve radi zarad kadra i rijalitija, viče namerno da se kamere okrenu...Ona će videti veoma brzo po završetku rijalitija, oni napolju neće biti uopšte zajedno. Tu nema lj od ljubavi - rekla je Kulićeva.
Vrlo si direktna kada pričaš o Aniti i Matori. Kako ti sada posle nekoliko dana deluje sve to - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno laže, ne znam kako je mogla da živi sa tim da uđe u rijaliti i da tri meseca leže pored nekoga i ne govori. Ja ne bih mogla, grizla bi me savest. Njeni odgovori su neshvatljivi - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.