AKTUELNO

Bez dlake na jeziki!

Učesnici ''Elite'' biraju najbeskrupulozniju osobu. Naredna na redu da glasa i otkrije svoj stav bila je Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Mića, druga Bojana, a treća Boža - istakla je Miona.
Ja sam bila loša žena svom mužu, zato sam mu bivša žena. Ti si dobra žena, al u ku*cu. Skini prsten, ne pozdravljaj Mileta, kalašturo jedna. Slađana Bošković ne zaslužuje ni da bude na ovoj listi. Prvo mesto je Đeodvić, drugo Mića, a treće Boža - kazala je Marija.
Đedović, Bojana i Mića - kazala je Danka.
Beskrupuloznost je kad gazite do cilja, a kad su vam argumenti slabi. Ako ja nešto radim sa argumentima, to može da bude samo moja iskrenost, ne mora da znači da sam beskrupulozan. Anita je primer ove beskrupuloznosti. Ona je gazila do cilja u braku sa Matorom. Slađa Bošković je na drugom mestu. Broj tri je Teodora Delić. Ona ona smatra da mora da se odbrani od ubreda na njen račun kad je u pitanju odnos sa Bebicom, a kakav joj je cilj u svemu tome, to je upitno. Teodora, ti si gazilam preko mrtvih, samo da bi dokazala zbog čega nisi sa Bebicom, kad si shvatila da tako ne može, ipak si poklekla. On je dečko koji je spreman na sve, samo da bude sa tobom - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.