AKTUELNO

Haos!

U toku su nominacije, a učesnici Elite iznose svoje mišljenje o Nenadu Macanoviću Bebici i Nikoli Jovanoviću. Reč je dobila Bojana Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova osoba mi je nastrašnije vređala i rmtve i žive i sestre i napolju se ne bi dobro proveo. Dopada mi se što me ne provociraš i što se ta agonija nije nastavila. Mogu ti nekako reći neke stvari koje ovde većina ne kaže a to je da si itekako prema Miljani ispao nekorektan, a to je izdaja porodice što je najgora stvar i Miljana nikad ne treba da ti oprosti. Naša rasprava i svađa je nastala zbog Delićke jer si se osetio ugroženim sa moje strane, a ja sam ti dokazala da me ona ne interesuje na taj način. Kod Predsednika mi se nije dopalo jer je rekao da smo se Uroš i ja borili za njegovu pažnju, a ja se apsolutno ne borim za pažnju. Nominujem Bebicu i ostavljam Predsednika - rekla je Bojana.
Nikola ume da čačne gotovo sve, ali ja bih rekao labilne ličnosti. Jako si mi simpatičan i drag, umeš da ubodeš u centar i umeš da se suprotstaviš svima. Ostaviću Nikolu jer imamo bolji odnos od samog starta - rekao je Lakić.
Ostaviću Bebicu jer je jedna od osoba koja je sada uz mene, daje mi malo motivacije i znači mi što imam tako nekog pored sebe, a i znam ga duže. Sa Nikolom nisam imala dobar odnos ali i on mi da po neki savet, popričamo i promenila sam mišljenje malo - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebicu bih zamolila da mi ne prenosi da je Anita ljubomorna na Di - rekla je Matora.
Nisam ljubomorna jer vidim da neko igra rijaliti i da joj je bolje da se ne približi - rekla je Anita.
Sa Bebicom imam super odnos i nikad mi nije rekao ništa loše. Što se NIkole tiče imali smo mali konflikt, ne osećam više netrepeljivost - rekla je Matora.
Samo neka proba da joj se približi - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš dovoljno problema, novi ti ne treba - rekla je Lejdi.
Ti si mi sad glavni problem - rekla je Anita.
Ako bih komentarisao Nikolu kao lika od spolja komentarisao bih ga u superlativu, ali oovako mi nije inspirativan i šaljem njega - rekao je Ša.
Ovog smrada šaljem u izolaciju, a ovog divnog gospodina, nisam imala lepo mišljenje ali sam promenila mišljenje na bolje o njemu - rekla je Miona.
Ima nešto između Mione i Ša - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Ša drugarica tvoje žene, jedina sam ti prišla i rekla šta se priča po kući - rekla je Lejdi.
Nisi bila na svadi, nisi toliko dobra drugarica - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: M. M.