AKTUELNO

Pogledala istini u oči!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs započeo je razgovor sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, ajde da počnemo od Zole i tebe. Kakva je situacija? - upitao je Darko.
Darko, lagala sam ovih dana, ali sad prestajem sa gomilom laži silnih. Zoli nisam dala da spava, budila sam ga tačno na vreme, jer sam znala da ga nervira. Izrevoltirao me je njegov ulazak, kad je ušao, ja sam zaista želela da bude što dalje od mene, ali nisam to ispoštovala ni sama. Videli ste šta smo radili ovih dana, bacali stvari i ostalo. Želela sam na sve načine da mu skrenem pažnju. Petnaest dana sam plakala, samo da bih bila u njegovom prisustvu. Govorila sam mu da muva Teodoru Delić, kako bi nervirao Bebicu Govorila da sam tužna zbog Bebice, a zapravo sam bila tužna zbog njega - kazala je Miljana.
Šta je istina? Ti si govorila da ti je teško zbog Bebice i svega što ti je priredio? - upitao je Darko.
To je bio moj izgovor, Darko. O Bebici i Teodori više ne želim da govorim. Ja sma plakala zbog Zole, jer se zna da sam ja ponosna, ne volim da bude žrtva. Plakala sam jer je rekao da ne želi da se druži sa mnom ovde, zato sam i ja rekla isto - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U kom trenutku se Zolin i tvoj odnos na bolje promeno? - upitao je Darko.
Kad sam bila iskrena i rekla mu šta radim. On je isto sad drugačiji, jer sam sve priznala. Verujem da mu je stalo do mene, on samo želi da se ponašam normalnom - kazala je Miljana.
Da li misliš da si pored Zole najbolje verzija sebe? - upitao je Darko.
Da, ali kad smo u dobrom odnosu. On od mene ume danapravi monstruma, kad se posvađamo. Danas je tačno ped godina od momenta kako smo se upoznali - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, kako je Miljana pričala? Imaš li nekih zamerki? - upitao je Darko.
Idealno je pričala. Ponašanje i priča, sve. Pratio sam mimiku, gestikulaciju i govor. Zaista je iskrena. Pričali smo našem odnosu, kad mi se 100% otvorila, tad je prestala naša agonija. Kajem se za sve stvari koje sam priredio Miljani, kaje se i ona. Izvinjavamo se oboje i svima koji su to gledali. Ja nisam želeo da dam na sebe. Ne mogu da kažem da sam ravnodušan prema Miljani, ovo je jako zamršena priča. Darko, videćemo šta će se dešavati u narednom perodu.Ne mogu da kažem da je volim, imam neku empatiju prema njoj. Nisam želeo da se opterećujem previe tokom našeg razgovora - kazao je Zola.
Zola, da li misliš da možeš da usrećiš Miljanu? - upitao je Darko.
Ja svima želim dobro, ali ne znam da li mogu da učinim to kada je ona u pitanju, ali ću dati sve od sebe da pustim da se naš odnos odvija - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da se nadovežem da sve. Ja ne volim njega, to ne. Ravnodušna nisam, ali ga ne volim - kazala je Miljana.
Milena, kako ti komentarišeš Zolin i Miljanin odnos? - upitao je Darko.
Nisam bila upućena u njihov odnos, ali mi je Zola ozbiljan gotivac. Komšije smo, krevet do kreveta. Moje mišljenje je da Miljana voli Zolu, ali postoje neke velike prepreke među njima. Smatram da je jezivo povređena s Bebicine strane, baš jer je bio do poslednjeg dana bio dobar prma njenoj porodici i njoj, a onda samo otišao od njih. Volela bih da nađu zajednički jezik. Oseti se neka žica među njima - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku video-klipa. 

Autor: S.Z.