AKTUELNO

Imao šta da kaž!

U toku je emisija "Pitanja novinara".  Među takmičarima se povela tema o odnosu Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović te je Anita ušla u raspravu sa Nenadom Aleksićem Ša.

Ja se ne mešam u njihov odnos, to je njihova stvar. Mene Anita ne zanima, ali Matora je moj prijatelj. Ona je ljubomorna jer smo mi uz nju - rekao je Ša.
Ti joj nisi prijatelj, Marko i Žana jesu - vikala je Anita.
Ja jesam i ona to zna, a to nemoj da pričaš koliko smo Jovana i ja prijatelji - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Vanja zarađuje pare? - upitao je Darko Anitu.
Ja ne znam na šta Anita aludira, Vanja je itekako popularna na TikToku - dodala je Lejdi.
Svi znaju kakva je Vanja, moj zet je išao u školu sa njom. On treba prvo da gleda sebe, a ne druge. Lik koji je varao ženu ovde - govorila je Anita.
MI smo videli šta je Anita radila sve, Zola iz u usta, pa Marko Marković, ja sam svoje rekao, a ne ova koja... - rekao je Ša.
Anita pljuje tu osobu napolju (Mateu) kako je ovakva, psihopata, a ona se čuje sa njom - dodao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i sada pričao sa Anitom, sve je pogrešno. Mnogo gore stvari bi izgovorila MAtorina porodica. Nema sada saveta, ona će se ponašati kako želi. Ne znam šta je sa Anitom, ali je katastrofa, Matora nije kriva ništa, mi nikog ane možemo da vaspitamo, to je tako pa je tako. Ja da sam na mestu Ša i ja bih vređa Anitu, ja bih vređao sve koje mi smetaju, ali neke stvari moraju da se reše. Zamislite da je Matora bolja, ove dve bi joj se posrale po faci dok spava. Nema nijedan logičan odgovor, ja imam pomračenje kada pomislim na lajvove. Meni da se ovo desi ja ne znam šta bih radio, a Matoroj svaka čast kako se ponaša, Anita još uvek ne priča istinu, ona se nada da će se Matora i ona pomiriti - rekao je Đedović.
Meni je Anita rekla da će ona biti najosuđenija osoba u kući. Meni je sada sve jasno, ona je folirant, bludnica, ona ne olače za Matorom, ona polače za loviom. Plače jer nije uzela MAtorenie pare, a Aniata je Sadista, ona je loš čovek. Udara gde je najteže, za decu, za sve, a treba joj samo lova - govorio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.