AKTUELNO

Haos!

Novinar Darko Tanasijević je u emisiji "Pitanja novinara" razgovarao sa Anitom Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Stupio sam u kontakt sa tatu majstorom, rekao je da je bilo tako da si ti tri puta tražila da istetoviraš taj simbol, ali su se naređali o ljudi i niste stigli. Čovek me je dva puta zvao i rekao da jesi od kad si to demantovala na Pretresu - rekao je Darko.
Neka mi popuši ku*ac - rekla je Anita.
Znači laže i Ivan i prepiska koju smo videli. Interesuje me zbog čega si se tog dana kad si se udavala premišljala da li da izgovoriš da - rekao je Darko.
Nisam, ja sam plakala i skinula venčanicu zbog te situacije sa Erminom. Plakala sam, šminkala se opet i izašla posle 15 minuta da se venčam - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega si joj rekla da ćeš joj objasniti razlog zašto moraš da se udaš? - pitao je Darko
To sam joj rekla na početku, posle ne znam koliko dana. Rekla sam joj da ću joj reći zašto se dopisujemo kad se budemo videle. Nijedan razlog nisam imala da se udam, volim je i to je jedini razlog. Kamera je snimala dok sam se ja tetovirala - rekla je Anita.
Ali nije vađenje da kažeš da je kamera bila tu. On te konkretno pita, a ti pričaš drugo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si imala viši cilj i razloge zbog kojih si morala da se udaš? - pitao je Darko
Ne, samo jer je volim - rekla je Anita.
Matea tvrdi da si joj obećavala da se nećeš udati i da je ispala jako naivna u odnosu sa tobom - rekao je Darko.
Klošarka neka mi popuši ku*ac. Ona je mene navukla jer je imala tri devojke koje su joj se sviđale u Zadruzi 6. Nije ona ništa izgubila zbog mene. Šta sam ja njoj obećavala, ona je meni pričala kakvu bi mi svadbu napravila. Ja sam njoj pisala da imam najbolju svadbu da mi je Jovana priredila sve kako sam zamislila, devojka laže - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: M. M.