AKTUELNO

Pevačica progovorila o porodičnim odnosima.

Dok je ećina zadrugara odmara ranije u toku večeri odmarala, Nadežda Biljić i Marko Janjušević Janjuš su odlučili da sebi daju malo oduška i osame se od svih ukućana kako bi ispričali jedno drugom ono što ih muči tokom svih dana boravka u Beloj kući.

Foto: Printscreen Youtube

Janjuš se požalio da mu iz dana u dan sve više nedostaje porodica i da bi voleo da vidi svoju ćerku, a onda je i pevačica otkrila da je mnogo vezana za svog oca, pa se rasplakala.

Rasplakao si me jer sam inače odvojena od njih i kad god pričam o ćaletu i napolju ja se rasplačem, mnogo sam osetljiva. Mnogo sam vezana za oca, svi koji me poznaju, znaju koliko sam vezana za oca. Svuda me je vodio, i na fudbal, košarku, odbojku, svuda. Nema gde me nije vodio. Ja danas dođem kući, ne budem tu po mesec, dva, po šest meseci, godinu dana. Prvo što uradim sednem mu u krilo, to ne može da kupi ništa, to nema cenu. U tom momentu je ceo svet moj. Zato pustih suzu. Ćale me je mnogo razmazio - priznala je Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: KIJA PONOVO ISPROZIVALA SLOBU: Zbog tebe sam radila kao konj, KONJU! (VIDEO)

Ova zadrugarka je nastavila plačljivim glasom da priča o svojoj porodici, a kako je izgledao ovaj emotivni trenutak možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Marko Janjušević

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'