AKTUELNO

Da li će se pomiriti?!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon odgledanog klipa u kome Darijan iznosi detalje zbog čega su Snežana i on raskinuli, reč u dobili akteri.

Naravno da me boli kada čujem sve ovo. Ja sam raskinula sa njim jer ga volim i želim da bude srećan. Ja kada nekoga volim ko nije srećan sa mnom, ja ga pustim. Međutim, ja sada ne vidim da je on srećan -rekla je Sneža.
Moram prvo da joj pohvalim stajling. Ona je ostavila mene a ne ja nju. Sve što je rekla je tačno ali mene boli što sam proveo mesece ovde, tražeći način da budemo srećni zajedno. A ona mene na keca ostavi, da bih bio srećan sam. Ja sam hteo da napravim kompromis i rekao sam ti da sam nesrećan, tražeći pomoć. Mislio sam da me voliš najviše na svetu i da ćeš se uplašiti kada zapretim raskidom. Svakom ostavljenom čoveku se desi da se napije, igra sa drugim devojkama a ode kući sam -rekao je Darijan.
Ma oni su zajedno -rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Govorio si mi da si nesrećan i nisam znala šta da uradim -rekla je Sneža.
Pokajaćeš se što si me ostavila, biće ti žao -rekao je Darijan
Ovo je jako ružno što si uradio. Iskoristio si to što si sam nezadovoljan da se odaljio od Sneže. Pitanje je da li si nezadovoljan u sebi ili si nezadovoljan u vašem odnosu -rekla je Bojana.
Nezadovoljan sam time što ne mogu da budem svoj i nisam mogao da napravim neki kompromis sa njom -rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo raskinuli ali se volimo -rekla je Sneža.
Oni su meni presimpatični. Oni su zajedno. Ona hoće da bude loš policajac a on dobar. Nisu zanimljivi pa prave fejk priču -rekao je Lakić.
Oni su meni bioskop. Želim im svu sreću jer su mi nerazdvojivi -rekla je kuma.
Darijan zna šta ja njemu nikada ne bih oprostila i tada bi me zauvek izgubio -rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B