AKTUELNO

Zadrugari ogorčeni na Nadeždu.

Nakon neuspešno odrađenog zadatka zbog toga što su pojedini zadrugari saobotirali izazov Velikog šefa, stiglo je pismo u Belu kuću u kome je pisalo da je potrebno održati porodični sastanak, kako bi cimeri rešili između sebe problem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što ništa ne može proći bez svađe, tako je bilo i ovoga puta. Naime, neko od ukućana je ukrao povez kojim su zadrugari pokrivali oči u toku zadatka, a zbog toga niko od ukućana nije dobio nagradu. Nadežda Biljić se mnogo uzrujala zbog ovoga pa, zbog čega je napala svoje cimere.

Ne mogu da shvatim kakvi ste ljudi. Svaki zadatak propadne. Katastrofa ste! Ne verujem da ne shvatate da su kamere oko vas 24 sata. Ja mislim da mene nije ovde zaslužilo pola ljudi kao čoveka. Hoću da me svi gledate kao ološa! - bila je besna Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa si zato odlučila si da budeš u moru ološa. Nena broj dva, došla nova Nena. Ozbiljnu konkurenciju si dobila, ovo je naučila, došla je pripremljena - provocirala je Luna Nadeždu.

Foto: Printscreen Youtube

Svi ukućani su prokomentarisali šta misle povodom saopštenja Velikog šefa, kao i da je Nadežda preozbiljno shvatila igru i da treba da spusti tenziju, zbog čega je zavladao haos u Beloj kući.

Pročitajte još: UKANALILA SAM PRIJATELJA: Nakon razgovora sa Lunom, Nadežda PLAKALA! (VIDEO)

Sve ovo možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'