AKTUELNO

Karijera joj nije na prvom mestu, kao što je to njena cimerka rekla.

Kao i svakog četvrtka zadrugari su imali priliku da gledaju snimke na kojima jedni druge ogovaraju. Nakon svakog od njih imaju priliku da prokomentarišu šta misle o tome.

Prvi snimak koji su ukućani Bele kuće odgledali jeste razgovor između Nadežde Biljić i Slobe Radanovića kada mu je ona rekla da podržava njegovu vezu sa Lunom Đogani zbog toga što zna kakav je bio njegov brak sa Kristinom Kockar. Nadežda je prepustila reč Kiji da prokomentariše ovaj video.

Foto: Printscreen Youtube

Što se tiče mog drugog braka veze, neću imati potrčka, nije meni Slobodan bio potrčko, bar ga ja tako nisam gledala. Mi smo se čuli non stop, koliko god da je to vremenski, ja letim 15 sati, ali svaki put pre poletanja i sletanja mi smo se čuli, a da ne pominjem u toku dana. On je bio moj najbolji prijatelj, jedina osoba sa kojom sam mogla da budem non stop, on zna da sam ja asocijalna. Što se tiče moje buduće veze sa Andrijom. Ja imam 29 godina, ja sam sebi nešto napravila u životu. Karijera mi nikad nije bila na prvom mestu u životu...Moja kruna je da se ostvarim kao majka i to bih jako volela, sve ostalo sam postigla i videla - rekla je Kija

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Sloba nije želeo da komentariše već samo rekao da ko god mu započne njegovu ljubavnu priču, on ga neće slušati, jer već ima izgrađeno mišljenje o svemu ovome i neće ga menjati.

Pročitajte još: Teodora NEZADOVOLJNA titulom najagresivnije osobe u Zadruzi: Utehu potražila kod njega! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'