AKTUELNO

Nije im lako!

U toku je emisija 'Gledanje video-klipova' sa voditeljkom Ivanom Šopić, a u klipu učesnici saznaju kako Janjuš pokušava da završi odnos sa Aneli zbog njenog napadnog ponašanja i ljubomore.

Janjuše jel ovo govoriš iz besa ili je došlo do zasićenja? - upitala je Ivana.
Ne družimo se - rekao je Janjuš,

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ti nedostaje? - upitala je Ivana.
Ne iskreno - rekao je Janjuš.
Samo me ona interesovala ovde u bilo kom smislu, ne volim pritisak u rijalitiju jednostavno - rekao je Janjuš.
Distancirali smo se i on i ja, ja sam takva, ako hoće prihvatiće me - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kažem da non stop to radi, itekako zna da bude fina i razumna - rekao je Janjuš.
U tom drugarstvu mu nedostaje, ne znam šta se konkretno desilo, on se od žurke distancirao. On se uzrujao i tad je odlučilo da se distancira, da se u nečemu ne razumeju i da dolazi do nesporazuma, to je često - rekao je Mensur.
Mislio sam da neke stvari foliraju, ali između njh je energija neverovatna, ja ne mogu da osporim biši odnos, ali ovo sad kako se oni kapiraju očima, kako pozitivnu energiju daju kad sediš sa njima - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola ti ga dobro pozanješ - rekla je Ivana.
On se uplašio baš zato što je ona sve ono što je on želeo. Ja sam mislio da ona folira, čak mislim da je ona više nju voli nego ona njega - rekao je Zola.
Krivo mi je što su u ovakvom odnosu, nadam se da je ovo samo trenutno. Vidim Anu kako prati Janjuša pogledom, Miona je tu pismonoša prati Janjuša pa prenosi. Vidm i Janjuša kako ulazi u sobu, namerno provodi vreme sa nekim devojkama da bi Janjuša napravio ljubomornom. Aneli je mnogo teško, nedostaje joj, pokušava da ga zaboravi, kao da su upali u depresijicu oboje. Oni će se pomiriti, ja sam tu nebitan, mislim da je Janjuš svestan svojih emocija, on konstantno beži, mislim da finiš neće moći da izbegne

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.