AKTUELNO

I dalje je sa Stefani!

U toku je emisija "Radio Amnezija" a voditeljke Milena Kačavenda i Teodora Balzak popričale su sa sledećim gostom.

U pitanju je Stefani Grujić koja će progovoriti o ljubavnom trouglu između nje, Munjeza i Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da se oglasim da nisam ni u kakvom trouglu a imam informaciju da je Munjez nju šutnuo pre dva dana. Ona je sedam kreveta promenila do sada -rekla je Lejdi.
Ti si prikrivena kur**tina. Sinoć je mene Munja pozvao, sve je bilo okej, raskinuli smo. Posle nekih par sati bio je sa njom u krevetu i sada mi tu morališe -rekla je Stefani.
Ja sam od Munje dobila informaciju da su oni zbog njenog rečnika pre dva dana raskinuli. Mi smo se muvali mesec dana ali ništa između nas nije bilo. Lakić je opravdao majicu koju nosi, pokazao je da nije drug. A što se tiče Stefani, čak i da su raskinuli juče, nema problema, opet je bivša -rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Stefani rekao da mi se ne sviđa njen rečnik, došlo je do zahlađenja odnosa ali nismo raskinuli. Zahvalio bih se Lakiću koji nema svoju priču pa se igra ovde -rekao je Stefani.
On je bio kod mene u krevetu i insistirao da je poljubim, da sam htela da uđem sa njim u vezu itekako sam mogla -rekla je Lejdi.
Ona je sama sebi uskočila u stomak jer je prenela dezinformacije Lakiću i Slobi koji su je izdali na keca. Stefani i ja smo još u odnosu -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B