AKTUELNO

Haos!

Učesnici Elite su u emisiji "Pretres nedelje" komentarisali aktuelna dešavanja. Tema su bili Aneli Ahmić, Janjuš i Uroš Stanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše zašto ste se ti Aneli i Janjuš udaljili, je l' moguće da si počeo da je ogovaraš? - pitala je Ivana
Ne, ja sam rekao ono što sam i njoj u lice, a to je da se naglo promenila prema meni, da su joj živci popustili zbog odnosa sa Janjušem i ne dopada mi se to ponašanje prema meni. Nije okej da me šalju na otkaze, pa kad im je dosadno zovu me. Sad sam na testu kod Janjuša osam dana - rekao je Uroš.
Je l' si više vezan za Janjuša ili Aneli? - pitala je Ivana
Volim ih oboje, ali više za Janjuša. Ona je čak napravila teoriju da sam zaljubljen u Janjuša, a ja njega stvarno ne gledam tako i on me se*sualno ne privlači - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato ga Sloba loži - rekao je Janjuš.
Titrala sam ga kao sina i i dalje ga volim. Zavolela sam ga ovde, ali izdao me je jer ako mi želimo nešto nasamo da pričamo on dolazi da se gura. Mi u trenutku možda nismo raspoloženi i imamo svojih problema. Malo smo živnuli bez njega - rekla je Aneli.
I treba, ja sam im smetao. Nikad nisam dolazio bez pitanja, uvek su me zvali, nisam ih gušio, jurio i bio im privezak - rekao je Uroš.
Jako velike emocije sam imao prema njemu, zavoleo sam ga bio ali mi je dosta pao u očima. Ne volim kad se šlihta drugim ljudima. Mali je namazan, kvaran - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam im bio cirkuzant. Zola nas stopira, smetamo mu srećni - rekao je Uroš.
Koliko si kvaran, ja se zalažem da pričam sa Janjušem i Aneli

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.