AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditeljka Ivana Šopić dala je reč učesnicima da prokomentarišu protekla dešavanja.

Anita Tomić je prokomentarisala zašto nije dobila čestitku od majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da ti majka nije poslala čestitku jer misli da ste malo para ostavile za čuvanje deteta? -pitala je Ivana.
Ne bih da pravim goru situaciju nego što jeste ali pred ulazak sam ostavila Jovaninoj mami telefon i sa novog telefona želela da joj se javim. Na to mi je rekla da ne želi da me čuje i baš sam se razočarala -rekla je Anita.
Vi ste ostavile 5000 evra za čuvanje deteta -rekla je Ivana.
Mene je povredilo to jer to je njeno unuče a problem su pare, da sam imala ostavila bih više -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora ti kao da nikada nisi dovoljno dobra taštama -rekla je Ivana.
Mi smo u super odnosu i ja sam se vezala mnogo za Alekseja. Neki ukućani su bili suravi prema Aniti što se tiče njenog majčinstava, čak i ja, a ispostavilo se da je sve istina. Sada kada ona nema ni jednu grešku i gledamo da zaradimo neki novac za našu budućnost, trebala nam je podrška, kad su već moji roditelji nas podržali. Situacija je neprijatna i Anita je zaslužila da joj stigne barem čestitka. Moja porodica je staromodna ali su prihvatilu su da sam ja srećna -rekla je Matora.
Ove godine sam očekivala da barem dobijem Aleksejevu sliku -rekla je Anita.
Da li misliš da je razlog te prepiske od spolja? -pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neki jesu u prepiskama pozdravili Lejdi Di a mislim da Anitina mama tera njoj inat. Ja nju razumem za sve osim za to. Meni da se to desilo na rođendanu ja bih se pocepala. Ono što bi moglo od Anite da me razdvoji je kada bi se uverila u nešto. Evo ja bih se obratila Anitinoj mami, biće nam lakše, Anita je ovde ušla i zbog njih kako bi im pomogla -rekla je Matora.
Anita da li ti želiš nešto da joj poručiš? -pitala je Ivana.
Ne, kao ni ona meni -rekla je Anita.
Van pameti mi je da se neka vrsta inata tera preko deteta i da se ljuti na nedovoljnu količinu novca koje je ostavljeno za čuvanje tog deteta. Sumanuto i nerealno. Ne daj Bože nikome, ja znm da je to istina ali moj mozak ne može da apsorbuje te sve informacije -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B