AKTUELNO

Teodora demantovala!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditeljka Ivana Šopić dala je reč učesnicima da prokomentarišu protekla dešavanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je kralj i Miljana plače jer ga je izgubila. Bebica je posvećen muškarac a na Zolu se žalila da je lenj, da ne vole ljubav i ostalo. Bebica se zaljubio u Teodoru -rekla je Slađa.
Ne plačem jer sam izgubila Bebicu, već jer ne razumem kako sve desilo preko noći -rekla je Miljana.
Ja se sećem žurke kada se vratila sa Rajskog ostrva sa Zolom i poljubila Bebicu. Pomiriće se sa Zolim i ove godine a ni između Bebice i Teodore neće sve biti u redu. On je previše zaljubljen u Teodoru ali ona u njega još nije. On je u odnosu sa devojkama uvek isti, ne folira se, pa on se ni meni nije javljao zbog Teodore. Kulići tu uopšte nisu krivi već je on takav -rekla je Slađa.
On je dve godine pričao najbolje o meni i mojoj maji, možda i Teodoru ista sudbina čeka i kaže da je bio sa najvećom ku**tinom -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u braku bio 6 godina i razveo sam se za jedan dan. Dao sam joj nov auto i razveo sam se. Tako je i sa Miljanom, apsolutno me ne zanima -rekao je Bebica.
Šta si mi pričao za bivšu ženu? -pitala je Miljana.
Nemam ja tebi šta da pričam, ne zanimaš me. Čekao sam samo da dođe Zola da mi je reši -rekao je Bebica.
Imam ja dosta drugova kao on koji mogu lako da preseku. Ja sam zaključak o njemu doneo zbog odnosa sa Marijom sa kojom nije bio u ljubavnom odnosu. On ima isto ponašanje prema Miljani i Mariji. Otkud prema njoj totalni peokret?
Ja sam jedinu podršku imao od Marije, to sam poštovao -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola hoće sa Delićkom da bude a Bebica želi da i njega i Miljanu skloni od sebe. Evo ni jedno ni drugo to ne demantuju -rekla je Bojana.
Ja i Nenad smo sada u vezi i lepo nam je, to je sve -rekla je Teodora.
Nema razloga za brigu, Teodora me nikada nije pogledala niti mi se nasmejala -rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B