AKTUELNO

Nije im bilo svejedno!

Običaj koji se praktikuje u Zadruzi čim se imenuje novi vođa jeste raspodela budžeta za sve potrepštine koje zadrugari žele da kupe u prodavnici. Tako je bilo i danas kada je stiglo pismo Velikog šefa, kao i kutije sa novcem.

Foto: TvPink Printscreen

Nena Petrović, kao novi vođa, okupila je zadrugare i pročitala pismo u kom je određeno koji zadrugari koliko novca treba da dobiju, a na trenutak je sve uplašilo to što nisu odmah stigle sve kutije sa parama:

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa je taj koji će na osnovu zasluga od prošle nedelje da ga podeli. Prošle nedelje ste kažnjeni dva puta i to sa 100 dinara i 300 dinara, tako da je budžet umanjen za 400 dinara. 11 zadrugara treba da dobije 3.600 dinara, 12 zadrugara 2.600 dinara i 12 zadrugara treba da dobije 1.600 dinara - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU BILI ŠOKIRANI ONIM ŠTO SU ČULI! ONA je novi VOĐA u Zadruzi! (VIDEO)

Međutim, Veliki šef je ponovo kaznio pojedine zadrugare, koji će morati odmah nakon raspodele budžeta da novac za kaznu odnesu u poštansko sanduče. Kako je Nena raspodelila budžet, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Budžet

#Rijaliti Zadruga

'