AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Miljani Kulić sinoć se pored Mikija Đuričića najviše obradovala i Jovana Tomić Matora. Nešto kasnije nova zadrugarka savetovala je Sanju Stanković da se ne igra sa Jovaninim emocijama. Podsetimo, Jovana i Sanja poslednjih dana i nemaju baš najbolji odnos.

Foto: RTV Pink

Miljana je u jednom trenutku sedela u dvorištu sa Milanom Miloševićem i Matorom, kada joj je otkrila šta je savetovala Sanju. Jovana se prvo smejala ali joj je osmeh brzo nestao sa lica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si luda! Sanja mi je ispričala sve! Tvoja devojka! Ona mi je rekla da ti je pružila ruku prijateljstva i da želi da se otkači od tebe, da ne želi da te povredi i da joj je žao što patiš! I ti si luda Matora! - rekla je Miljana Jovani.

Foto: RTV Pink

Stvarno to rekla? Da li je ona normalna? Hoće ona sada da odem da joj je*em mater! Pa Miljana gde sme tako da ti kaže, da pere sebe, a ja da ispadam klošarka! - vikala je Jovana.

Nakon ovoga, Matora je otišla kod Sanje Stanković, koja je u tom trenutku ležala u krevetu u spavaćoj sobi posle čega su njih dve zaplakale. Kako je izgledao ovaj trenutak kada je Miljana ispričala Jovani šta joj je Sanja rekla, pogledajte u video-prilogu.

PROČITAJTE: NEMOJ DA SE IGRAŠ SA NJENIM EMOCIJAMA: Miljana sasula Sanji sve u facu zbog Matore! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'