AKTUELNO

Od večeras ukućani ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa imaju novu cimerku!

Iako u četvrtom mesecu trudnoće Miljana Kulić, večeras je ušla u najgledaniji rijaliti program "Zadruga", a ostali zadrugari su ostali i više nego iznenađeni. Neki od stanara uhvatili su se za glavu kada su je videli, a Miljani su se najviše obradovali Miki Đuričić, sa kojim je ranije imala sukob, kao i Jovana Tomić Matora.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Gde si Kulićka, 'lebac je je*ao! Gde si kraljice?! Idemo! Kulićka! Idemo! Jao mnogo mi je drago što te vidim - bio je odušeljen Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi, znate šta ima novo? Trudna sam! - odmah je Miljana obavestila svoje nove cimere o novistima iz njenog života.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đurčić odmah je počeo da se raspituje ko je otac Miljaninog deteta, nakon čega je počeo da je upoznaje sa ostalim zadrugarima.

Nisam ni sanjala da će ikada ući ovde! To je osoba koja je mene digla - izjavila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink

Pravićete vi Jelenu Golubović od blata - vikao je Miki.

Foto: TvPink

Miljana Kulić, nakon što se poljubila sa Macom Diskrecijom, pozdravila se sa Saškom Karan, sa kojom je takođe od ranije u sukobu zbog Jelene Golubović. Nakon što se upoznala sa svima, Miljana je cimerima otkrila sa kojim muškarcem je ostala u drugom stanju.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolila. Meni se dogodilo. Ja sam se zaljubila. Mogu vam pomoći malo. Njegova bivša supruga je pevačica - izjavila je Miljana.

Ukućani su ostali u šoku kada su saznali da se radi o bivšem suprugu pevačice Goce Tržan, a kako je izgledao ulazak Miljane Kulić u ubedljivo najgledaniji rijaliti program ikada na našim prostorima "Zadrugu", pogledajte u video-prilogu ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: TRUDNICA STIŽE U ZADRUGU: Odmah oplela po Luni i Slobi, ali i po OCU SVOG DETETA! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'