AKTUELNO

Moraju da budu vezani 24 sata!

Nakon što nisu mogli da se dogovore oko svojih želja, Veliki šef je poslao pismo ukućanima, kroz koje je obavestio zadrugare da je dobro raspoložen i da će im ispuniti želje, zbog čega im je pružio još jednu šansu.

Međutim, ovoga puta, zadrugari će morati da učestvuju u izazovu. Ana Korać, koja je ovonedeljni vođa, odmah je izvukla iz činije papiriće, a po redosledu njenog izvačenja, spojeni su parovi.

Foto: RTV Pink

Prvi par: Đekson i Milan. Drugi par: Marko Miljković i Teodora. Treći par: Ana i Bora. Četvrti par: Maca i Anđelo. Peti par: Andrijana i Žiža - izvlačila je Ana parove.
Ovo je top! - bio je samo jedan od komentara ukućana.

Foto: RTV Pink

Šesti par: Luna i Matora. Sedmi par: Divna i Filip. Osmi par: Janjuš i Vojke. Deveti par: Sanja i Bane. Deseti par: Milica Dugalić i Sara. Jedanaesti par: Dragica i Miki. Dvanaesti par: Kija i Miljan. Trinaesti par: Zorana i Nikola. Četrnaesti par: Nena i Saška. Petanesti par: Tanja i Viktorija - izvukao je vođa sve parove.

Foto: RTV Pink

Pošto je Ana Korać završila sa izvlačenjem, stiglo je novo pismo Velikog šefa, koji je stanare obavestio o kakvom se izazovu tačno radi.

Na vama je da se vežete u parove i tako vezani provedete 24 sata zajedno. Ukoliko izdržite vezani, dobijate priliku da ponovo galsate za svoje želje. Svaki par treba da bude vezan, tako što će zadrugaru jedna noga biti vezana za nogu drugog zadrugara. Zbog ovog izazova, treba napraviti razmeštaj u spavaćoj sobi. Oba potrča spavaju u izolaciji, ali će i njihovi parovi spavati sa njima - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Neću da se odvajam od Slobe - vikala je Luna.

Kako su ukućani reagovali na izazov, kao i kako je izgledao ovaj sastanak, možete pogledati u donjim video-klipovima.

PROČITAJTE: PAZI ŠTA ŽELIŠ, MOŽDA TI SE I OSTVARI: Zadrugari dobili priliku,koja ih je SVE POSVAĐALA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

'